Egyszerű szerkesztés

Honlapunkon regisztrációs profilod kitöltésével egy gombnyomással összeállíthatsz egy kifejezetten diákok, pályakezdők számára kialakított szerkezetű és tartalmú önéletrajzot. Nem kell külön gondolkodni, hogy mit és hogyan írj bele, mert az egész folyamatot úgy alakítottuk ki, hogy csak ki kell tölteni és már kész is vagy. 

Önéletrajz

 

Sokrétű

  • A kitölttött profilból a pályázás akár több munkára is csak egy kattintás, és nyomon is tudod követni, hogy hol tart a kiválasztási folyamat. A profil felfüggeszthető, ha nem aktuális az álláskeresésed.
  • Saját adatbázisban található diákokat keresünk először az új legjobb diákmunka, gyakornoki állások esetén. 
  • A pdf-ben letöltött önéletrajzot felhasználhatod bárhol munkára jelentkezéskor.

 

Átlátható és stílusos

A tartalmas és könnyen áttekinthető önéletrajzod minden munkáltató értékelni fogja. A diák profilod adataiból összeállított önéletrajzzal  képességeidet, végzettségeidet egyszerűen mutathatod be. 

 

Ingyenes CV ambulancia

Minden hónap utolsó szerdáján tartjuk önéletrajz írásával, pályázati anyagok összeállításával kapcsolatos ingyenes tanácsadásunkat. Előzetes jelentkezésedet a cvambulancia@minddiak.hu e-mail címünkre várjuk. A jelentkezéseket a tanácsadás előtti 5. napon lezárjuk, azaz mindig az azt megelőző péntekig szükséges elküldened az önéletrajzodat a hozzád legközelebbi irodánk megjelölésével. Előzetesen kollégánk egyeztet veled a tanácsadás időpontjáról és helyszínéről.

 

Évi több ezer diáknak segítünk tanulmányaihoz igazodva pénzhez és szakmai gyakorlathoz jutni. Legyél Te az egyik!