•  Regisztrálj!
  •  Aktiváld a fiókod!
  •  Töltsd ki a profilod!
  •  Jelentkezz munkára!

Csak 4 egyszerű lépés és máris használhatod a Mind-Diák rendszerét arra, hogy megtaláld a számodra leginkább megfelelő munkát!

Regisztráció 

Évente több ezer diáknak biztosítunk országszerte munkalehetőséget. Legyél Te az egyik!

Ingyenes szolgáltatásaink, melyekkel regisztrációt követően segíthetjük munkavállalásod:

  • Négy lépésben elkészítheted online profilod, melyből összeáll önéletrajzod.
  • Profilodból bármikor egy kattintással pályázhatsz a meghirdetett állásokra: Állásajánlatok
  • Ha nincs alkalmad rendszeresen böngészni állásajánlatainkat, elképzeléseidhez illeszkedve napi vagy heti rendszerességgel e-mailben értesítünk friss munkalehetőségekről és kollégáink is megkereshetnek munkalehetőségekkel. Kattints ide az értesítőért!

A legmodernebb technológiai megoldásokat nem támogató, régi böngésző verziók (pl. Internet Explorer 7, Firefox 3.5) használata esetén nehézségek adódhatnak a honlap használata közben. Ha ilyet tapasztalsz, kérjük, lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, illetve javasoljuk, hogy telepíts egyet az ingyenesen elérhető, legfrissebb verziójú böngészők (Firefox, Chrome) közül.

A regisztráció mindössze pár percet vesz igénybe, az alábbi adatok kitöltése után kapsz egy e-mailt, abban rákattintasz az aktiváló linkre, majd a profilodban néhány kötelező adat megadása után máris jelentkezhetsz a kiszemelt munkákra.

  Adatvédelmi nyilatkozat

Regisztrációmmal hozzájárulok, hogy személyes adataimat és feltöltött dokumentumokat Mind-Diák Szövetkezet rendszerében rögzítsék, és azokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény adatbiztonsági követelményeit szerint kezeljék, felhasználják, tárolják és konkrét állásajánlat esetén a Mind-Diák Szövetkezet partnerei részére továbbítsák, hozzáférhetővé tegyék.