• Összeszerelő operátor

  Órabér:1259 Ft/óra
  Egyszerű*
  Eger

  Iskolakezdés előtt még szeretnél egy kis pénzt gyűjteni? Akkor ez a diákmunka pont neked való, itt csak augusztus végéig kell vállalnod a munkát!

 • Gyári csomagoló

  Órabér:1000 Ft/óra
  Egyszerű*
  Budapest X.

  Van 3 szabad heted a nyárból és zsebbénzt is szeretnél keresni? Nem okoz nehézséget a fizikai munka és jó fizikummal rendelkezel? Akkor ezt a munkát Neked találták ki! Csak Rád vár a Richter Gedeon csapata!

 • Animátor

  Órabér:1500 Ft/óra
  Egyszerű*
  Gyula

  Szeretsz gyerekekkel játszani? Szívesen részt veszel egy gyerekeknek szóló programsorozatban? Ha ráérsz Gyulán július 31-én és augusztus 1-jén, itt a helyed!

 • Árufeltöltő

  Órabér:1169 Ft/óra
  Egyszerű*
  Vecsés

  Szeretnél a nyári szünetben, illetve a suli mellett is zsebpénzt keresni és ráérsz heti minimum 2-3 alkalommal? Dolgozz velünk és legyél Te is a vecsési áruház árufeltöltő csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

 • Raktári kisegítő

  Órabér:1400 Ft/óra
  Egyszerű*
  Budapest XVIII.

  Érdekel, hogy milyen a reptéren dolgozni és ráérsz iskola mellett heti 20-24 órában? Fizikai munkát keresel és szeretnél egy nemzetközi csapat tagjaként dolgozni? Ha a válaszod igen, akkor gyere és csatlakozz hozzánk! 

 • Éjszakai árufeltöltő

  Órabér:1334 Ft/óra
  Egyszerű*
  Balatonboglár

  Szeretnél a suli mellett zsebpénzt keresni és ráérsz heti minimum 2-3 alkalommal? Dolgozz velünk és legyél Te is a balatonboglári áruház éjszakai árufeltöltő csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

 • Árufeltöltő

  Órabér:1169 Ft/óra
  Egyszerű*
  Balatonboglár

  Szeretnél a nyári szünetben zsebpénzt keresni és ráérsz heti minimum 2-3 alkalommal? Dolgozz velünk és legyél Te is a balatonboglári áruház árufeltöltő csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

 • Árufeltöltő

  Órabér:1069 Ft/óra
  Egyszerű*
  Siófok

  Szeretnél a nyári szünetben zsebpénzt keresni és ráérsz heti minimum 2-3 alkalommal? Dolgozz velünk és legyél Te is a siófoki áruház árufeltöltő csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

 • Egyszerű*
  Budapest XVIII.

  Ráérsz heti 2-3 alkalommal a délutáni órákban dolgozni hosszútávon? Jelentkezz és keress pénzt könnyű pakolós diákmunkával Ferihegyen.

 • Árufeltöltő

  Órabér:1169 Ft/óra

  Egyszerű fizikai diákmunkát keresel rugalmas beosztással? Ráérsz heti 3-4 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a Dunakeszi-Alsógödön található áruház árufeltöltő csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

  Egyszerű*
  Dunakeszi-Alsógöd
 • Pénztáros

  Órabér:1269 Ft/óra
  Egyszerű*
  Sopron

  Multinacionális áruházlánc kínál változatos feladatokat diákoknak átlag feletti bérrel. A diákmunka részleteiért olvass tovább!