• Folyamatfejlesztési gyakornok

  Órabér:1211 Ft/óra
  Gazdasági*
  Budapest XIII.

  Átlátod a folyamatokat? Struktúrált elemző és problámamegoldó képességel rendelkezel? Akkor ezt a pozíciót Neked ajánljuk! Mindemellett Magyarország legkiválóbb gyakornoki programjának lehetsz részese.

 • Adatmenedzsment gyakornok

  Órabér:1211 Ft/óra
  Gazdasági*
  Budapest XIII.

  Jó szervező és problémamegoldó képességed van? Párhuzamosan futó projektek esetén is precízen és pontosan dolgozol? Akkor ezt a pozíciót Neked ajánljuk! Mindemellett Magyarország legkiválóbb gyakornoki programjának lehetsz részese.

 • Fizikai biztonsági gyakornok

  Órabér:1211 Ft/óra
  IT, Mérnök*
  Budapest XIII.

  Érdeklődsz a biztonságtechnikai rendszerek iránt és fontos számodra, hogy már most elindítsd a karrieredet, tapasztalatot gyűjts és a gyakorlatban is alkalmazd az iskolában megszerzett tudást, akkor jelentkezz erre a diákmunkára!

 • Játékmester szabadulószobában

  Órabér:926 Ft/óra
  Vendéglátás, turizmus*
  Eger

  Nyári szünetben izgalmas és változatos diákmunkára vágysz, ahol jól is szórakozhatsz? Légy Te a következő játékmester egy egri szabadulószobában! 

 • Irodai*
  Budapest X. kerület

  Ha hosszútávra keresel munkát, nyitott vagy gyógyszergyártás világa felé és a feladatoktól sem riadsz meg, jelentkezz!

 • Adminisztrációs munka

  Órabér:1000 Ft/óra
  Irodai*
  Miskolc

  Vodafone előfizetők adatainak egyeztetésére várjuk diákok jelentkezését. Teljesítménytől függően akár br. 1300 Ft körüli órabérre számíthatsz.

 • Pénztáros

  Órabér:1269 Ft/óra
  Egyszerű*
  Győr

  Vállalj egész évben folyamatosan diákmunkát, igazodunk az órarendedhez és a vizsgáidhoz! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

 • Pénztáros

  Órabér:1169 Ft/óra
  Kereskedelem*
  Ajka

  Vállalj rendszeresen áruházi diákmunkát, igazodunk az időbeosztásodhoz és 80 órával közel havi nettó 90.000 Ft-ot kereshetsz!

 • Ügyfélszolgálati host/hostess

  Órabér:1211 Ft/óra
  Ügyfélszolgálat*
  Békéscsaba

  Dolgozz személyes ügyfélszolgálaton Magyarország egyik legnagyobb mobilszolgáltatójának márkaboltjában. Ha szívesen foglalkozol emberekkel és nem okozna gondot az ügyfelek tájékoztatása, jelentkezz erre a diákmunkára! Olvass tovább! 

 • Adminisztratív munkatárs

  Órabér:926 Ft/óra

  Irodai feladatok ellátására keresünk talpraesett, megbízható diákot. Ha kedveled az adminisztratív feladatokat és szívesen belelátnál egy biztonságtechnikai cég mindennapjaiba, akkor ezt a diákmunkát most neked ajánljuk! 

  Irodai*
  Szeged
 • Pénztáros

  Órabér:1269 Ft/óra
  Kereskedelem*
  Vác

  Szívesen dolgoznál a nyáron, de a barátaidat sem szeretnéd elhanyagolni? Dolgozzatok együtt, Budapest vonzáskörzetében és számos kerületében kínálunk pénztáros munkalehetőséget, a részletekért olvass tovább!