• Márkabolti asszisztens

  Órabér:1259 Ft/óra
  Ügyfélszolgálat*
  Zalaegerszeg

  Szeretnél egy pörgős munkahelyet, ahol változatos feladatokkal találkozhatsz? Jelentkezz a zalaegerszegi Vodafone márkaboltba asszisztensnek, és az alapoktól építheted fel karriered!

 • HR munkatárs

  Órabér:1350 Ft/óra
  HR, Marketing*
  Budapest VIII.

  Ez a diákmunka remek tapasztalatszerzési lehetőséget tartogat azoknak, akiket érdekel a HR világa és a kreatív tartalomkészítés valamint nem riad vissza a kisebb adminisztrációs feladatoktól sem. 

  Ha felkeltette érdeklődésedet jelentkezz erre a diákmunkára! 

 • Kereskedelem*
  Sopron

  Folyamatos hétvégi munkát keresel? Zűrös az órarended? Akkor ezt a munkát neked találták ki! Mellette még emberekkel is szívesen kommunikálsz és szereted a legújabb technikai kütyüket? Itt a helyed!

 • Bevásárlási asszisztens

  Órabér:1551 Ft/óra
  Kereskedelem*
  Szombathely

  Érdekel, hogyan zajlik az online leadott megrendelések kezelése? Ha ráérsz heti 2-3 napon és hosszú távú, rugalmas diákmunkát keresel, akkor itt a helyed! Segíts Te is, hogy mindenki időben kapja meg a megvásárolt termékeit!

 • Automatizálási mérnök gyakornok

  Órabér:1412 Ft/óra
  IT, Mérnök*
  Budapest XIII.

  Érdekel a épületautomatizálás világa? Ráérsz heti 30 órában rugalmas beosztásban dolgozni? Szeretnél pénzt is keresni a szakmai fejlődésed mellett? Ha a válasz igen, akkor jelentkezz!

 • Raktári kisegítő

  Órabér:1280 Ft/óra
  Egyszerű*
  Budapest XVIII.

  Érdekel, hogy milyen a reptéren dolgozni és ráérsz iskola mellett heti 16-20 órában? Fizikai munkát keresel és szeretnél egy nemzetközi csapat tagjaként dolgozni? Ha a válaszod igen, akkor gyere és csatlakozz hozzánk! 

 • IT, Mérnök*
  Szigetszentmiklós

  Ha otthon vagy a mérnökinformatika világában, gyorsan átlátod a folyamatokat és ismered az ergonómiai és biztonsági előírásokat, akkor ezt a pozíciót Neked találták ki. Multinacionális cégnél szerezhetsz tapasztalatot, ahol tanulási és fejlődési lehetőségben sincs hiány!

 • Irodai*
  Tiszaújváros

  Dolgozz asszisztensként egy multinacionális cégcsoportot képviselő partnerünknél és szerezz tapasztalatot a profiktól!

 • Árufeltöltő

  Órabér:1169 Ft/óra
  Egyszerű*
  Budapest IX.

  Szeretnél a suli mellett zsebpénzt keresni és ráérsz heti minimum 2-3 alkalommal? Dolgozz velünk és legyél Te is a IX. kerületi áruház árufeltöltő csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

 • Pénztáros

  Órabér:1169 Ft/óra

  Szeretnél a suli mellett zsebpénzt keresni és ráérsz heti minimum 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a monori áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

  Kereskedelem*
  Monor
 • Ügyfélszolgálati munkatárs

  Órabér:1350 Ft/óra
  Gazdasági*
  Fót

  Szerezz értékes szakmai tapasztalatot, csatlakozz a GE csapatához! Várjuk azt a vidám, precíz és kitartó diák jelentkezését, aki szívesen dolgozna multi környezetben!