Reptéri kisegítő

Reptéri partnercégünk számára keresünk kisegítő munkatársakat. Ha érdekel a reptér világa és vonz a repülők közelsége, szeretnél egy nemzetközi csapat tagjaként dolgozni, akkor csatlakozz hozzánk! 

Egyszerű*
Budapest

Cégbemutató

A CELEBI Ground Handling Hungary Kft.-nek jelentős szerepe van a Budapest Liszt Ferenc repülőtér földi kiszolgálásában. A Celebinek fontos, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson utasainak és tudja, hogy ehhez a megfelelő munkatársakra van szüksége.
Aki utazott már repülővel, biztosan megfordult a fejében, hogy vajon vigyáznak a csomagjára? Vajon jó kezekben van? A reptéren megforduló utasoknak Te lehetsz az a személy, aki gondoskodik a holmijuk biztonságáról!
 
Dolgozz nálunk a ráérésedhez illesztett beosztással és egy alapos felkészítő oktatást követően már a nyakadban lóghat a belépőkártyád és átveheted az évszakhoz illeszkedő munkavédelmi ruhádat. A ledolgozott munkaidőért kiemelkedő, bruttó 1.200 Ft-os órabérrel jutalmazunk, emellett fix bónuszok is várnak. Részletek lent! Olvasd végig a hirdetést és jelentkezz!

 

Feladatok

  • Poggyászok ki- és bepakolása
  • Csomagok elhelyezése repülőgépeken belül

Elvárások

  • Aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszony vagy passzív félév

Munkaidő:

  • Hétfőtől vasárnapig 06:00-10:00, 14:00-22:00
  • Heti beosztás készül, ahol Te mondhatod meg, mely napokon szeretnél dolgozni

Amit kínálunk

  • Bruttó 1200Ft/óra, bónusz: 75 óra ledolgozás után br: 10.000 ft, 100 óra után br:15.000 ft, 125 óra után br:20.000 ft, 150 óra után br:25.000 ft
  • BKK üzemidőn kívül a haza és a bejutás taxival biztosított Budapest határán belül
  • Rugalmas munkaidő 
  • Heti beosztás
  • Hosszútávú munkalehetőség

Jelentkezés:

Ha a megadott feltételek szerint tudod vállalni a munkát, jelentkezz rá regisztrációt követően vagy a remenyi.kalman@minddiak.hu email címen. 

Kapcsolattartó:

Horváth Henriett
horvath.henriett@humancentrum.hu

Részletek:

SzakterületBeszerzés/Logisztika/Szállítás
MunkakörReptéri kisegítő
Tervezett kezdés dátumaazonnali

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, a Mind-Diáknál minden regisztrált felhasználó kap írásos értesítést a kiválasztási döntésről. A kiválasztási folyamat átlagosan 2-3 hét.

A cégről, a munkavégzés helyéről, a feladatokról, betanításról telefonon vagy személyesen részletes tájékoztatást kapnak azok a jelentkezők, akik a feltöltött adatok alapján leginkább megfelelnek a munkakör követelményeinek. 

Igen, vállalhatsz, ez nem kizáró ok. Több szövetkezetben is tag lehetsz. A lényeg, hogy az elvállalt munka valóban férjen bele az időbeosztásodba.