Recepciós

Ha ráérsz heti 20-30 órában és nyitott személyiséggel rendelkezel akkor ez a munka Neked való!

Vendéglátás, turizmus*
Budapest V.

Cégbemutató

A Segítő Kezek az Aktív Évekért Közhasznú Nonprofit Kft egy komplex, egymásra épülő, ingyenes szolgáltatáscsomagot ajánl a kerületben élő családoknak a várandósság kezdetétől a kamaszkor végéig. Szakembereikre általánosan jellemző, hogy egyszerre több területen rendelkeznek gyakorlattal, alap (pl. pszichológia, gyógypedagógia) képzettségükön felül szakképesítésekkel, módszerspecifikus végzettségekkel (meseterápia, gyermekpszichodráma, családterápia, szenzoros-integrációs terápia stb.), így olyan szakmai csapatmunka valósul meg a központban és a kerületi gyermekvédelmi jelzőrendszer tagjaival, amely biztosítja a holisztikus szemléletet és professzionalitást.

Feladatok

  • Vendégek fogadása, tájékoztatása, segítségnyújtás
  • Kávézóban pultos feladatok ellátása

Elvárások

  • Aktív vagy passzív nappali tagozatos hallgatói jogviszony
  • Társalgási szintű angol nyelvtudás

Munkaidő

  • Hétfő-Péntek 8:00-14.00 között heti 20-30 óra vállalása

Amit kínálunk

  • Bruttó 1300 Ft/óra
  • Igényes munkakörnyezet
  • Hosszú távú diákmunka

Jelentkezés

Töltsd ki a lenti űrlapot! Jelöld a profilodban a "ráérés" alatt, hogy mikor tudsz dolgozni. Ha kérdésed lenne, keress a lenti e-mail címemen.

Kapcsolattartó:

Nagy Alexandra
nagy.alexandra@minddiak.hu

Részletek:

SzakterületAsszisztencia/Adminisztráció
MunkakörRecepciós
Tervezett kezdés dátumaazonnali munkakezdés
Szükséges nyelvismeretangol szóban: alapfok írásban: alapfok
Szükséges végzettségekÉrettségi

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, a Mind-Diáknál minden felhasználó kap írásos értesítést, aki a mailben küldött aktiváló linken visszaigazolta e-mail címét. Ellenőrizd a postafiókod! A kiválasztási folyamat átlagosan 2-3 hét.

A cégről, a munkavégzés helyéről, a feladatokról, betanításról telefonon vagy személyesen részletes tájékoztatást kapnak azok a jelentkezők, akik a feltöltött adatok alapján leginkább megfelelnek a munkakör követelményeinek. 

Igen, vállalhatsz, ez nem kizáró ok. Több szövetkezetben is tag lehetsz. A lényeg, hogy az elvállalt munka valóban férjen bele az időbeosztásodba.