25 találat

Szűrőfeltételek
IT, Mérnök

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

Mérnökségi gyakornok
Veresegyház2400Ft/óra

Mérnökségi gyakornok

Műszaki karon tanuló diákokat keresünk a GE veresegyházi gyárának mérnökségén dolgozó szenior, technológiát támogató, hegesztő és automatizálási mérnökök támogatására. Kezdetben közreműködhetsz a tervezési és folyamatfejlesztési feladatokban, majd önálló projektek vezetésében segédkezhetsz a kijelölt mérnököknek.

GE Hungary Kft.
Gépészmérnök gyakornok
Veresegyház2400Ft/óra

Gépészmérnök gyakornok

Ha szeretnéd kamatoztatni mérnöki tudásod egy nagyvállalatnál, akkor Téged keresünk! Ezt a pozíciót műszaki tanulmányokat folytató hallgatóknak ajánljuk.

GE Hungary Kft.
Üzemeltetés-támogató gyakornok
Budapest XI.1900Ft/óra

Üzemeltetés-támogató gyakornok

Szívesen dolgoznál Magyarország második legnagyobb távközlési cégcsoportjánál? Szívesen elmélyedsz az adatokban, könnyen meglátod az összefüggéseket és magabiztosan használod az Excelt? Nem riaszt vissza az adminisztratív munka sem? Akkor dolgozz a partnercégünknél üzemeltetés-támogató gyakornokként!
Antenna Hungária Zrt.
Software Engineer Trainee
Budapest XIII.2085Ft/óra

Software Engineer Trainee

Do you have practical knowledge in engineering? Do you like cars and would you like to work in a multinational environment? If the answer is yes, then this internship opportunity is for you!

Jaguar Land Rover Hungary Kft.
Szoftverfejlesztő gyakornok
Budapest VI.3300Ft/óra

Szoftverfejlesztő gyakornok

Ha jártas vagy a programozásban és éppen gyakornoki pozíciót keresel, ezen felül szeretnél szakmai tapasztalatot és új ismereteket szerezni, akkor ezt a pozíciót neked találták ki!

Actegon Solutions Kft.
Műszaki, termelési asszisztens
Budapest VIII.1900Ft/óra

Műszaki, termelési asszisztens

Ha szeretnél mérnöki logisztikai területen tapasztalatot szerezni, esetleg későbbi diplomamunkádhoz megfelelő témát találni, akkor jelentkezz és szerezz releváns tapasztalatot egy multinacionális cég csapatában!

Vertiv
Junior NET fejlesztő
Budapest XIII.2000Ft/óra

Junior NET fejlesztő

Ha már jártas vagy a webes programozói technológiákban, de szeretnél folyamatosan fejlődni és naprakész maradni, ez a lehetőség Neked szól. 

N-Ware Kft.
Data Analytics Trainee
Budapest XII.2200Ft/óra

Data Analytics Trainee

Are you fluent in English and would you like to work in a multinational environment? Are you interested in data analytics and would you like to gain relevant work experience? If your answer is yes, this is the right opportunity for you. Do not hesitate to apply!

Euronet Services Kft.
Adatelemző gyakornok
Budapest XII.2200Ft/óra

Adatelemző gyakornok

Magabiztosan beszélsz angolul és szívesen dolgoznál multinacionális környezetben? IT területen tanulsz és szeretnél releváns szakmai tapasztalatot szerezni? Ha a válaszod igen, akkor ne habozz, Téged keresünk!

Euronet Services Kft.
Junior webáruház manager
Budapest III.2100Ft/óra

Junior webáruház manager

Ráérsz heti minimum 20 órát, szeretnél zsebpénzt keresni és szakmai tapasztalatot szerezni?  Akkor ezt a pozíciót neked találták ki! Ezúttal a WhiskyNet Kft. keres junior webáruház manager pozícióban megbízható, precíz diákot!

WhiskyNet Kft.
Data analyst gyakornok
Budapest XI.2230Ft/óra

Data analyst gyakornok

Egy innovatív cég és egy színes feladatkör. Ha az Excel a barátod, a riportkészítések világában Te leszel az ász!

Konica Minolta
Office Security gyakornok
Budapest XI.2000Ft/óra

Office Security gyakornok

Ha érdekel az üzemeltetés és a felügyelet, valamint a vezető nagyvállalatok világa, ráérsz heti minimum 20 órában rugalmas beosztással és szeretnél pénzt is keresni a szakmai fejlődésed mellett, akkor jelentkezz a MET Services-hez gyakornoknak!

MET Services Kft.
Oldalszám:1/3