Küldemények rendszerezése suli után

Küldemények rendszerezése olyan beosztásban, ahogy szabadidőd engedi. Dolgozz annyit, amennyit keresni akarsz: órabér br. 1300-1600 Ft. Jól hangzik? Jelentkezz!

Egyszerű*
Budapest XVIII.

Cégbemutató

Magyarország egyik vezető logisztikai cége a TNT kínál órarendhez igazítható munkaidőben 4 órás délutáni vagy délelőtti munkát a reptéren. Kijutni legkönyebben vonattal a Nyugatiból lehet kb.20 perc, amire több helyen fel tudsz szállni (Zugló, Kőbánya-Kispest) a vonatot a budapesti BKK bérlettel tudod használni, de megközelíthető Kőbánya-Kispestről a 200E busszal is. 
 
A Mind-Diák évente 10.000 diákot segít munkatapasztalathoz és pénzkereseti lehetőséghez. Legyél Te a következő!

Feladatok

A Te feladataid ezek lesznek:

  • a csomagok felcímkézése,
  • vonalkódjának leolvasása és szortírozása

Elvárások

  • Nappali tagozatos jogviszony (aktív vagy passzív)

 Munkaidő:

Hétfő és péntek között késő délutánonként 2-3 alkalommal, de ha több napot érsz rá az sem baj :) 

(17:30-21.00-ig vagy 18:00-21:30ig) több műszak is vállalható

Előnyök

Hozd magaddal a barátaidat, ha velük szívesebben dolgoznál, naponta 14-16 diákkal dolgozhatsz együtt egy jó hangulatú csapatban!

Jelentkezés

Légy szíves töltsd ki a lenti rövid űrlapot, majd nyomd meg a jelentkezés gombot. Keresni fogunk a megadott elérhetőségeiden.

Kapcsolattartó:

Reményi Kálmán
remenyi.kalman@minddiak.hu

Részletek:

SzakterületBeszerzés/Logisztika/Szállítás
MunkakörKüldemények rendszerezése suli után
Tervezett kezdés dátumaAzonnali kezdés

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, a Mind-Diáknál minden regisztrált felhasználó kap írásos értesítést a kiválasztási döntésről. A kiválasztási folyamat átlagosan 2-3 hét.

A cégről, a munkavégzés helyéről, a feladatokról, betanításról telefonon vagy személyesen részletes tájékoztatást kapnak azok a jelentkezők, akik a feltöltött adatok alapján leginkább megfelelnek a munkakör követelményeinek. 

Igen, vállalhatsz, ez nem kizáró ok. Több szövetkezetben is tag lehetsz. A lényeg, hogy az elvállalt munka valóban férjen bele az időbeosztásodba.