könnyű fizikai munka

Szereted a kihívásokat? Gyere hozzánk dolgozni! :)
Egyszerű*
Budapest XV.

Cégbemutató

Az ECOOL Group megalapítása az ipari kenyoanyag-szolgáltatás kifejlesztéséhez kötheto. A hazai piacon az elsok között dolgoztuk ki azt a stratégiát, amelyben az ipari kenoanyagról nem termék szinten kezdünk gondolkodni, mint egy kereskedo, hanem komplex rendszerben, minoségi szolgáltatásokat nyújtva és professzionális megoldásokat biztosítva a Partnereinknek. Ez a gondolkodásmód és a kiváló szakmai háttér tette lehetové, hogy másfél évtized alatt az ECOOL Group a közép-európai ipar egyik meghatározó kenoanyag és Total Fluid Management szolgáltatójává váljon.

Feladatok

  • Betonlapok öntésében való közreműködés, segédkezés

Elvárások

  • Aktív hallgatói jogviszony
  • Jó fizikum

Munkaidő:

hétfőtől péntekig, akár 2 műszakban is napi 6 vagy 8 órában, heti 3-5 nap. A munka október 31-ig tart.

Amit kínálunk

  • Bruttó 1300 Ft/óra diákbér

Jelentkezés

Töltsd ki a lenti űrlapot! Jelöld a profilodban a "ráérés" alatt, hogy mikor tudsz dolgozni. Ha kérdésed lenne, keress a lenti e-mail címemen

Kapcsolattartó:

Tóth Lilla
toth.lilla@humancentrum.hu

Részletek:

SzakterületTermelés/Gyártás
Munkakörkönnyű fizikai munka
Tervezett kezdés dátumaazonnali munkakezdés

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, a Mind-Diáknál minden felhasználó kap írásos értesítést, aki a mailben küldött aktiváló linken visszaigazolta e-mail címét. Ellenőrizd a postafiókod! A kiválasztási folyamat átlagosan 2-3 hét.

A cégről, a munkavégzés helyéről, a feladatokról, betanításról telefonon vagy személyesen részletes tájékoztatást kapnak azok a jelentkezők, akik a feltöltött adatok alapján leginkább megfelelnek a munkakör követelményeinek. 

Igen, vállalhatsz, ez nem kizáró ok. Több szövetkezetben is tag lehetsz. A lényeg, hogy az elvállalt munka valóban férjen bele az időbeosztásodba.