Díjkönyvelő gyakornok

A Te segítségedre van szüksége a világ egyik legnagyobb biztosító társaságának

Gazdasági*
Budapest XIII.

Cégbemutató

MetLife világszerte kínál életbiztosítási és életjáradék programokat, alkalmazotti juttatásokat, valamint vagyonkezelői szolgáltatásokat. 
 
A MetLife Magyarországi Fióktelepénél a magyar életbiztosítási piacon is értékálló hozamokat nyújtó és hosszú távú pénzügyi biztonság megteremtésére alkalmas megoldásokat kínálnak. Számukra fontos, hogy ügyfeleinknek az elvártnál jobb minőségű szolgáltatást nyújtsanak, amelyre a jól felkészült kollégák jelentik a garanciát.

Feladatok

  • Beérkező díjak biztosítási szerződéshez történő rendelése és könyvelése
  • A biztosításokhoz kapcsolódó kifizetések kezdeményezése

Munkaidő:

hétfő - péntek napi 8 óra 8.00-17.00 óra között (heti 20-30 óra vállalás)

Amit kínálunk

  • bruttó 1200 Ft/óra diákbér

Elvárások

  • Aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszony
  • Pontos, precíz munkavégzés
  • 18 év

Jelentkezés

Amennyiben hosszútávon szeretnéd vállalni a fenti pozíciót, jelentkezz rá regisztrációt követően a honlapunkon keresztül.

Kapcsolattartó:

Tóth Lilla
toth.lilla@humancentrum.hu

Részletek:

SzakterületPénzügy/Számvitel/Kontrolling
MunkakörDíjkönyvelő gyakornok
Tervezett kezdés dátumaazonnali munkakezdés

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, a Mind-Diáknál minden felhasználó kap írásos értesítést, aki a mailben küldött aktiváló linken visszaigazolta e-mail címét. Ellenőrizd a postafiókod! A kiválasztási folyamat átlagosan 2-3 hét.

A cégről, a munkavégzés helyéről, a feladatokról, betanításról telefonon vagy személyesen részletes tájékoztatást kapnak azok a jelentkezők, akik a feltöltött adatok alapján leginkább megfelelnek a munkakör követelményeinek. 

Igen, vállalhatsz, ez nem kizáró ok. Több szövetkezetben is tag lehetsz. A lényeg, hogy az elvállalt munka valóban férjen bele az időbeosztásodba.