• Pénztáros

  Órabér:1169 Ft/óra
  Kereskedelem*
  Keszthely

  Szeretnél a nyári szünetben, illetve a suli mellett is zsebpénzt keresni és ráérsz heti minimum 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a keszthelyi áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

 • Kereskedelem*
  Sopron

  Folyamatos hétvégi munkát keresel? Zűrös az órarended? Akkor ezt a munkát neked találták ki! Mellette még emberekkel is szívesen kommunikálsz és szereted a legújabb technikai kütyüket? Itt a helyed!

 • Pénztáros

  Órabér:1169 Ft/óra
  Kereskedelem*
  Zalaegerszeg

  Szeretnél a nyári szünetben dolgozni és egy kis zsebpénzt keresni? Ezúttal partnercégünk zalaegerszegi áruházába keresünk diákokat, pénztárosi feladatok ellátására. Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

 • Bolti kisegítő

  Órabér:1400 Ft/óra
  Kereskedelem*
  Budapest XIII.

  Érdekelnek a különféle elektronikai termékek és szívesen keresnél az iskola mellett is szabadidődben egy kis zsebpénzt? Akkor gyere és ismerkedj meg a kereskedelem rejtelmeivel!

 • Pénztáros

  Órabér:1269 Ft/óra
  Kereskedelem*
  Budapest IV.

  Szeretnél a nyári szünetben, illetve suli mellett is zsebpénzt keresni és ráérsz heti minimum 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a IV. kerületi áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

 • Pénztáros

  Órabér:1169 Ft/óra
  Kereskedelem*
  Jászberény

  Szeretnél a suli mellett zsebpénzt keresni és ráérsz heti néhány napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a jászberényi áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

 • Márkabolti értékesítő

  Órabér:1500 Ft/óra
  Kereskedelem*
  Budapest V.

  Van pár szabad órád nyáron vagy a suli mellett, amit szívesen töltenél munkával?  Akkor ezt a pozíciót neked találták ki! Ezúttal a WhiskyNet Kft. keres üzleteibe megbízható, precíz értékesítő diákokat!

 • Bevásárlási asszisztens

  Órabér:1551 Ft/óra
  Kereskedelem*
  Budapest XI.

  Érdekel, hogyan zajlik az online leadott megrendelések kezelése? Ha ráérsz heti 2-3 napon és hosszú távú, rugalmas diákmunkát keresel, akkor itt a helyed! Segíts Te is, hogy mindenki időben kapja meg a megvásárolt termékeit!

 • Bevásárlási asszisztens

  Órabér:1436 Ft/óra
  Kereskedelem*
  Miskolc

  Az online leadott rendelések összekészítésére, rakodására keresünk diákokat parnercégünk miskolci áruházába.

 • Pénztáros

  Órabér:1269 Ft/óra

  Szeretnél a nyári szünetben zsebpénzt keresni és ráérsz heti minimum 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a balatonboglári áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

  Kereskedelem*
  Balatonboglár
 • Pultos kollégiumi büfében

  Órabér:1200 Ft/óra
  Kereskedelem*
  Veszprém

  Ha szeretnél hosszú távon egy igazán egyetemi környezetben dolgozni, itt a helyed! A Hostel Magiszter büféjébe keresünk pultosokat, eladókat!