Toborzás - kiválasztás

Megrendelő cég által megadott feladatok, elvárások ismeretében megszerkesztjük és publikáljuk az álláshirdetést. A legalkalmasabb diákok pályázati anyagát továbbítjuk, melyekből Önök kiválasztják, hogy kivel szeretnének személyesen is találkozni. A legjobb jelentkezővel szerződést kötünk. Itt is létezik a próbaidő: amennyiben nem elégedettek a jelölttel, új jelölteket küldünk. 

Adminisztráció

A szövetkezetünk ellát minden foglalkoztatással kapcsolatos adminisztratív feladatot:

  • megállapodások készítése, jelenléti ívek kezelése,
  • teljesítményösszesítők bekérése,
  • állami adminisztrációs feladatok ellátása,
  • hatósági bejelentések,
  • bérszámfejtés, bérutalás, mind a mi feladatunk.

A kiválasztott munkavállaló bérét nem terhelik járulékok, mert a diákszövetkezeti foglalkoztatás szociális adómentességet élvez. Erről bővebben az adóhivatal honlapján is tájékozódhat. 

Munkavégzés

A kiválasztott diák az Önök irodájában vagy telephelyén, az Önök utasításai és munkarendje szerint fog dolgozni. Hó végén egy általunk összeállított teljesítést igazoló jegyzőkönyvön várjuk a ledolgozott munkaórák visszaigazolását. Ez alapján számfejtjük és utaljuk a munkabért, valamint a leigazolt óraszámok alapján összeállított költségszámlát is ez alapján állítjuk ki.

Pályakezdő főállású munkavállaló biztosítása

Amennyiben a munkavállaló már nem nappali tagozatos diák és Önök továbbra sem szeretnék saját állományba venni, lehetőség van a kolléga további foglalkoztatására munkaerő-kölcsönzés keretében, ezt a szolgáltatást a Humán Centrum Kft. végzi. Járulékmentesség ebben a foglalkoztatási formában már nincs.  Lehetőség van arra is, hogy már diplomás munkavállalóval kezdjék meg a munkát, ekkor az összes fent leírt feladatot a munkaerő-kölcsönző cég végzi. Munkaerő-kölcsönzésről részletesebben itt is olvashat.