Bevásárlási asszisztens

Az online leadott rendelések összekészítésére keresünk diákokat parnercégünk debreceni áruházába. Könnyedén hozzáillesztheted az órarendedhez, mivel elegendő heti minimum két alkalommal ráérni.

Egyszerű*
Debrecen

Cégbemutató

Partnercégünk nagy múlttal rendelkező kereskedelmi áruházlánc, hazánkban és külföldön egyaránt. Már több éve szolgálja ki ügyfelei bevásárlási szokásait személyes és online térben egyaránt. Gyere, és csatlakozz Te is ehhez a csapathoz!

Feladatok

  • Az áruházi dolgozók napi munkájának támogatása
  • Online rendelések összekészítése

Elvárások

  • Aktív vagy passzív nappali tagozatos tanulói/hallgatói jogviszony
  • Betöltött 17. életév

Munkaidő

  • Hétfőtől szombatig, 06:00 / 7:00 / 8:00 vagy 12:00-tól
  • Napi 6 órában történő munkavégzés
  • Minimum 2-3 nap vállalása

Amit kínálunk

Jelentkezés

Jelentkezni a lenti rövid űrlap kitöltésével, és a jelentkezem gombra való kattintással tudsz. Munkatársaink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot.

Kapcsolattartó:

Bodnár-Létai Noémi
letai.noemi@minddiak.hu

Részletek:

SzakterületKereskedelem/Értékesítés
MunkakörBevásárlási asszisztens
Tervezett kezdés dátumafolyamatos

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, a Mind-Diáknál minden felhasználó kap írásos értesítést, aki a mailben küldött aktiváló linken visszaigazolta e-mail címét. Ellenőrizd a postafiókod! A kiválasztási folyamat átlagosan 2-3 hét.

A cégről, a munkavégzés helyéről, a feladatokról, betanításról telefonon vagy személyesen részletes tájékoztatást kapnak azok a jelentkezők, akik a feltöltött adatok alapján leginkább megfelelnek a munkakör követelményeinek. 

Igen, vállalhatsz, ez nem kizáró ok. Több szövetkezetben is tag lehetsz. A lényeg, hogy az elvállalt munka valóban férjen bele az időbeosztásodba.