Beugrós pakolós munka

Ráérsz december 10-11-12-én és jó fizikummal rendlekzel? Ha a válaszod igen, akkor jelentkezz!

Egyszerű*
Budapest III.

Cégbemutató

A Hilti a legkorszerűbb szerszámokat, technológiákat, szoftvereket és szolgáltatásokat biztosítja a globális építőipari szektor számára. Mintegy 30 000 dolgozót foglalkoztatnak, több mint 120 országban, és nagyszerű lehetőségeket kínálnak arra, hogy megmutasd tehetséged, miközben tanulhatsz, fejlődhetsz és építheted karriered.
Itt Magyarország legjobb munkahelyén dolgozhatsz. 2011-ben, 2014-ben, 2015-ben és 2017-ben a Hilti Hungária Kft. elnyerte a Legjobb Munkahely díjat.
Olyan kiváló, magasan elkötelezett és sokszínű (diverz) kollégák várnak Téged, akik egy igazán közösségi, innovatív és eredmény-orientált csapatot alkotnak.

Feladatok

  • A Hilti Store visszarendezése
  • A bolti áruk visszapakolása és a polcrendszerek felépítése

Elvárások

  • Aktív nappali tagozatos jogviszony

Munkaidő:

December 10-11-12-én 8.00-16.00-ig legalább két nap vállalása 

Amit kínálunk:

  • bér: bruttó 1300 Ft/óra
  • igényes munkakörnyezet
  • fiatalos csapat

Jelentkezés

Töltsd ki a lenti űrlapot! Jelöld a profilodban a "ráérés" alatt, hogy mikor tudsz dolgozni. Ha kérdésed lenne, keress a lenti e-mail címemen.

Kapcsolattartó:

Nagy Alexandra
nagy.alexandra@minddiak.hu

Részletek:

SzakterületSzakmunka/fizikai munka
MunkakörBeugrós pakolós munka
Tervezett kezdés dátumaazonnali munkakezdés

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, a Mind-Diáknál minden felhasználó kap írásos értesítést, aki a mailben küldött aktiváló linken visszaigazolta e-mail címét. Ellenőrizd a postafiókod! A kiválasztási folyamat átlagosan 2-3 hét.

A cégről, a munkavégzés helyéről, a feladatokról, betanításról telefonon vagy személyesen részletes tájékoztatást kapnak azok a jelentkezők, akik a feltöltött adatok alapján leginkább megfelelnek a munkakör követelményeinek. 

Igen, vállalhatsz, ez nem kizáró ok. Több szövetkezetben is tag lehetsz. A lényeg, hogy az elvállalt munka valóban férjen bele az időbeosztásodba.