Áru-összekészítő, csomagoló

Székesfehérvárigyógyszerkeresdelemmel foglalkozó partnerünknél kínálunk délutáni diákmunkát.

Egyszerű*
Székesfehérvár

Cégbemutató

Dolgozz a Mind-Diák-nál! Diákszövetkezetünk országos hálózatban kínál rendszeres és alkalmi diákmunkát számos iparágban és pozícióban. Diákmunka keretében megszerzett munkatapasztalat jó referencia lehet későbbi pályakezdésedkor is. Élj a lehetőséggel!

 

Feladatok

  • Áruösszekészítés szállításra lista alapján
  • Csomagolás
  • Árumozgatás

Elvárások

  • Folyamatos munkavállalási hajlandóság minimum 3 hónapig
  • Legalább hetente 2 napi munkavégzés
  • Munkaidő: hétköznap délutánonként, 4 vagy 6 órás műszakban

Amit kínálunk

Jelentkezés

Töltsd ki a lenti űrlapot és kattints a "jelentkezem" gombra! Ha már regisztráltál az oldalon, jelentkezz be és jelöld a profilodban a "ráérés" alatt, hogy pontosan mikor tudsz dolgozni. Ha kérdésed lenne, keress bátran a lenti email címen!

Kapcsolattartó:

Gyuracz Tibor
gyuracz.tibor@minddiak.hu

Részletek:

MunkakörÁru-összekészítő, csomagoló
Tervezett kezdés dátumafolyamatos

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, a Mind-Diáknál minden felhasználó kap írásos értesítést, aki a mailben küldött aktiváló linken visszaigazolta e-mail címét. Ellenőrizd a postafiókod! A kiválasztási folyamat átlagosan 2-3 hét.

A cégről, a munkavégzés helyéről, a feladatokról, betanításról telefonon vagy személyesen részletes tájékoztatást kapnak azok a jelentkezők, akik a feltöltött adatok alapján leginkább megfelelnek a munkakör követelményeinek. 

Igen, vállalhatsz, ez nem kizáró ok. Több szövetkezetben is tag lehetsz. A lényeg, hogy az elvállalt munka valóban férjen bele az időbeosztásodba.