Ajánlatkérés

Diákmunka, gyakornoki programok

Kérjük, adja meg, mekkora létszámra és milyen feladatok ellátására keres diákot!

Kalkulációnk alapja a ledolgozott munkaóra, így költségei órára pontosan alátámasztottak lesznek. A szakmai irányítás az Öné, de az előkészítési, adminisztrációs és számfejtési feladatokat átvállaljuk. Mind-Diák Szövetkezet bevonásával jelentős adókedvezményekkel élhet!

Ajánlatkérés telefonos egyeztetéssel

Az itt megadott elérhetőségeken cége működési területén járatos kollégánk egyezteti Önnel az elvárásokat. A kapott információk alapján kidolgozzuk írásos ajánlatunkat.

Az árajánlat kidolgozása ingyenes és minden kötelezettség nélküli.

Diákmunkára és gyakornoki állásra vonatkozó árajánlatunk kidolgozási ideje 2-3 munkanap.

A fluktuáció, általános szakember- és munkaerőhiány miatt egyre több cég választja a diákmunkát 2020-ban. Diákszövetkezeti szolgáltatás igénybevételével gyors, garanciákkal biztosított HR szolgáltatást kap. Megkönnyítjük Önnek a toborzás folyamatát, azzal hogy elvégezzük az álláshirdetés elkészítését, feladását, publikálását. A leendő diák munkavállalót az Ön szempontjai szerint előszűrjük, interjút folytatunk vele, az eredményeket riportban összefoglalva küldjük meg Önnek. A kiválasztott diák akár egy napon belül kezdhet cége telephelyén. Mindegy hogy néhány napos feladatra vagy hónapokig tartó szakmai projektre keres diákot vagy pályakezdő munkaerőt, a szakszerű toborzási eszközök alkalmazása és a gondos kiválasztás minden esetben megtörténik. Folyamatosan végezzük cége helyett a szükséges munkaügyi adminisztrációt, NAV bejelentést, bérszámfejtést, míg a szakmai irányítás Önnél marad. A "normál" főállású foglalkoztatáshoz képest 30-50%-os költségmegtakarításra számíthat vonatkozó adókedvezmények és előnyös törvényi szabályozás miatt. Vállalatának csak a ténylegesen ledolgozott munkaórákért kell fizetnie, így annyi költsége keletkezik, amennyit a feladat elvégzése megkíván.  

Számos gazdasági szektor - pénzügy, logisztika, kereskedelem, HR, telekommunikáció, ügyfélszolgálat - gyakornoki programok keretében szerez tapasztalatot diák vagy pályakezdő munkavállalókkal, hogy aztán főállású munkaviszonyban kínáljon számukra további karrier lehetőséget. A gyakornoki és pályakezdő munkahelyek feltöltésében is partere lesz a Mind-Diák Szövetkezet.

Nézze meg referenciáinkat és garanciáinkat, így az alapján is nyugodtabban fog dönteni mellettünk.

Országos megrendeléseit budapesti, Központi irodánk szervezi meg. Ezen túl az alábbi városok térségében kínáljuk HR szolgáltatásainkat: Budapest, Békéscsaba, Balatonfüred, Budaörs, Biatorbágy, Debrecen, Dunakeszi, Dunaharaszti, Hajdúszoboszló, Eger, Érd, Fót, Gödöllő, Győr, Gyöngyös, Gyula, Hatvan, Hajdúböszörmény, Hódmezővásárhely, Jászberény, Kaposvár, Kecskemét, Keszthely, Mátészalka, Marcali, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Nyírbátor, Pápa, Pécs, Siófok, Szeged, Székesfehérvár, Szigetvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Tiszaújváros Veszprém, Ajka, Zalaegerszeg, Vác, Veresegyház.