Társadalmi felelősségvállalás

A Mind-Diák Szövetkezet esetében a felelős, átlátható és törvényes működés már az alapítás óta elsődleges érték. Rendkívül fontosnak tartjuk a társadalmi tudatosságot is, ezért szeretnénk a társadalom olyan fiatal tagjait is bevonni a CSR programunkba, akik nehezen vagy egyáltalán nem tudnak szakmai gyakorlathoz, pénzkereseti lehetőséghez jutni. Egyetemi állásbörzék alkalmával hallgatóknak, középiskolásoknak iskolai szünetekben is segítettünk karrier tanácsadásokon az első lépések átgondolásában, önéletrajzírásban, a munkavállalói jogok, előnyök és lehetőségek ismertetésével.

Szövetkezetünk folyamatos fejlődését fiatalok ezreinek szorgalma és tehetsége biztosítja, ezért támogatunk olyan ügyeket, melyek a diákok tehetségének kibontakozását segítik.

Társadalmi felelősségvállalási programunk 

Önéletrajz készítéssel kapcsolatos ingyenes tanácsadást ajánlunk fel évente 500 olyan diáknak, akik úgy érzik, hogy a munkavállaláshoz vezető út első lépéseinél nehézségekbe ütköznek. Már a pályázat összeállításánál támogatjuk őket a siker érdekében. A résztvevőknek hasznos információkat adunk át, hogy hol érdemes tájékozódni diákmunka lehetőségekről, milyen csapdákat érdemes elkerülni, és elhelyezkedésüket milyen kormányprogramok támogatják.

Rendszeres CV ambulancia

Minden hónap utolsó szerdáján tartjuk CV ambulancia tanácsadásunkat önéletrajz írásával, pályázati anyagok összeállításával kapcsolatban. Előzetes jelentkezésedet a cvambulancia@minddiak.hu e-mail címünkre várjuk. A jelentkezéseket a tanácsadás előtti hétfőn 10-kor lezárjuk, azaz addig szükséges elküldened az önéletrajzodat a Hozzád legközelebbi irodánk megjelölésével.


Társadalmi szerepvállalásunk szoros kapcsolatban áll fő tevékenységünkkel, a diákmunka szervezéssel. Hitelesen és szakértőként tudjuk képviselni a munkaerőpiacra még be sem lépett diákokat és pályakezdőket. Amennyiben sikerül kapcsolódási pontot találni a munkalehetőségek és a programban részt vevő diákok tanulmányai és érdeklődése között, konkrét ajánlattal is szolgálhatunk.