Első lépések

Ha kis zsebpénzre vagy rendszeres jövedelemre szeretnél szert tenni, akkor a diákmunka a megfelelő megoldás. Tanulmányaidhoz igazodó beosztású, rugalmas diákszszövetkezeti munkalehetőségeket kínálunk.

Tájékozódj, hogy milyen munkalehetőségek vannak!

 

Regisztrálj az oldalunkon!

Adj meg minden munkavállalással kapcsolatos hasznos infót:

  • Hogyan érünk el – feltétlenül adj meg telefonszámot és e-mail címet.
  • Mikor érsz rá dolgozni – vannak hétvégi, egy-két napos, nyári és folyamatos diákmunkáink is. Ráérésedet bármikor változtathatod a profilodban.
  • Miben vagy jó - ha virtuóz vagy valamilyen számítógépes alkalmazásban, magas fokon kommunikálsz idegen nyelven, vagy számos szakmai tantárgyat tanulsz, amit a gyakorlatban is hasznosítani tudsz, ne tartsd titokban!
  • Milyen munkát végeztél eddig – ha cégnél még nem dolgoztál, gondold végig, volt-e már önkéntes munkád, szakmai gyakorlatod, közösségi feladatod, alkalmi munkád. Minden infó hasznos lehet!

 

Jelentkezz a kiválasztott állásra!

A legjobb jelentkezőkkel kollégáink telefonon vagy e-mailben felveszik a kapcsolatot. Amennyiben a további információk birtokában Te is és a megbízó cég is úgy gondolja, hogy dolgozzatok együtt, tagként belépsz diákszövetkezetünkbe. Iskolaszövetkezeti tagságról valamint a szükséges iratokról itt olvashatsz bővebben.

 

Szerződést kötünk Veled és elkezdheted a munkát partnerünknél.

Tagjaink csak a NAV-hoz történő bejelentést követően tudnak munkát vállalni. A bejelentéshez munkaszerződést kell kötnünk Veled, melyet személyesen a Hozzád legközelebbi Mind-Diák irodában tehetünk meg.

 

Fizetés

A ledolgozott óraszámokat a megrendelő cég munkatársa jelenléti íveden aláírásával igazolja. A jelenléti ívet innen tudod letölteniEz alapján számfejtük a béredet és utaljuk a bankszámládra a pénzt. Jelenléti ív leadásának határideje a tárgyhó utolsó munkanapja vagy azt azt követő hónap első munkanapja. Ha többet szeretnél tudni a diákbérekről kattints ide