201 találat

Szűrőfeltételek

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

Ügyfélszolgálati gyakornok
Budapest XXII.1900Ft/óra

Ügyfélszolgálati gyakornok

Erősséged a kommunikáció és problémamegoldás? Szívesen szereznél tanulmányaid mellett pénzt és tapasztalatot Magyarország egyik piacvezető tévécsatornájánál? Légy Te is az M-RTL csapat tagja!

M-RTL Zrt.
Ruhabolti kisegítő
Kecskemét1750Ft/óra

Ruhabolti kisegítő

Dolgozz a Malom egyik ruházati üzletében május 11-én és garantáltan naprakész leszel a divat terén! Ha alkalmi diákmunkát keresel jelentkezz!

Márkabolti eladó
Budapest1790Ft/óra

Márkabolti eladó

Szeretnél iskola mellett rugalmas munkarendben dolgozni? Ráérsz legalábbi heti 20 órában? Akkor ezt a pozíciót neked találták ki! Ezúttal a WhiskyNet Kft. keres üzleteibe megbízható, precíz diákokat!

WhiskyNet Kft.
Recepciós
Budapest VII.1780Ft/óra

Recepciós

Ráérsz hétvégenként és szeretnél egy kis zsebpénzt keresni? Egy belváros szívében lévő népszerű edzőterem új diák munkatársa lehetsz, próbáld ki magad recepciósként!

A fitness
Fagyipultos
Budaörs1800Ft/óra

Fagyipultos

Ráérsz iskola mellett délutánonként és szeretnéd kiegészíteni a zsebpénzed? Szívesen vállalnál munkát multinacionális környezetben? Ha a válasz igen, csak Rád vár a budaörsi Auchan csapata!

AUCHAN Magyarország Kft.
Business Practices gyakornok
Budapest IX.2600Ft/óra

Business Practices gyakornok

Ráérsz heti min. 20 órában dolgozni és szívesen betekintést nyernél egy gyógyszercég mindennapjaiba? Ha számodra fontos a fejlődés és az, hogy egy csapat megbecsült tagja legyél, akkor ezt a diákmunkát Neked ajánljuk! 

MSD Pharma Hungary Kft.
Sales Enablement Trainee
Budapest V.1880Ft/óra

Sales Enablement Trainee

For NIQ's Customer Success Learning & Development team, we are looking for a trainee who is eager to gain a better insight into the world of engaging training materials and knowledge repositories, interested in building experience with Learning Management Systems, and excited to take part in the digital & service transformation of their company. 
NielsenIQ
Szolgáltatás koordinátor gyakornok
Budapest XI.2230Ft/óra

Szolgáltatás koordinátor gyakornok

Még nem tudod pontosan, hogy milyen területen indulj el? Ha jól értesz az emberek nyelvén és általában te vagy az, akihez a barátok fordulnak segítségért, téged várunk! Itt lehetőséged lesz belelátni egy nemzetközileg elismert IT-s cég mindennapjaiba. Indítsd el a karrieredet náluk!

Konica Minolta
Nyári fizikai kisegítő
Szolnok2200Ft/óra

Nyári fizikai kisegítő

Ha nyárra keresel rövid távú diákmunkát, ráérsz június és augusztus között, és nem riadsz meg a könnyű fizikai feladatoktól, akkor ne habozz, jelentkezz diákmunkánkra!

Agrolabor Kft.
Marketing gyakornok
Törökbálint1874Ft/óra

Marketing gyakornok

Kreatív vagy, ötletgazdag és érdekel a marketing világa? Ha a válasz igen, akkor ez egy kiváló lehetőség számodra!

Yettel Magyarország Zrt.
Raktári csomagrendező
Biatorbágy2332Ft/óra

Raktári csomagrendező

Könnyű fizikai munkát keresel, amit suli mellett is tudsz csinálni délutánonként heti minimum 8 órában? Jelentkezz és legyél a FedEx csapatának a tagja, ahol nettó 2332 Ft-ot is megkereshetsz óránként, ha még nem töltötted be a 25. életévedet!

FedEx Magyarország
Műszaki értékesítő és tanácsadó
Veszprém1882Ft/óra

Műszaki értékesítő és tanácsadó

Magabiztos vagy, aki minden szituációban feltalálja magát? Nem jössz zavarba akkor sem, ha ismeretleneket kell megszólítanod? Ha megkérnek, hogy értékesíts valamit, csak annyit kérdezel, mikorra? Ha a válaszod igen, ezt a pozíciót biztosan élvezni fogod!

Oldalszám:1/17