10 találat

Szűrőfeltételek
HR, Marketing

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

Marketing gyakornok
Budapest I.2000Ft/óra

Marketing gyakornok

Szeretnél egy olyan csapatban dolgozni, ahol fejlesztheted szakmai tudásodat? Ha érdekel a marketing világa, otthon vagy a közösségi médiában és igazán kreatív vagy szövegírás terén, akkor Téged keresünk! Jelentkezz!

Oriflame Hungary Kft.
Sales Enablement Trainee
Budapest V.1880Ft/óra

Sales Enablement Trainee

For NIQ's Customer Success Learning & Development team, we are looking for a trainee who is eager to gain a better insight into the world of engaging training materials and knowledge repositories, interested in building experience with Learning Management Systems, and excited to take part in the digital & service transformation of their company. 
NielsenIQ
Marketing gyakornok
Törökbálint1874Ft/óra

Marketing gyakornok

Kreatív vagy, ötletgazdag és érdekel a marketing világa? Ha a válasz igen, akkor ez egy kiváló lehetőség számodra!

Yettel Magyarország Zrt.
Pénzügyi gyakornok német nyelvtudással
Budapest XIII.2145Ft/óra

Pénzügyi gyakornok német nyelvtudással

Szeretnél értékes tapasztalatot szerezni pénzügyi területen? Szeretnél profiktól tanulni és naponta használni mind az angol, mind a német nyelvtudásod? Ha a válaszod igen, ez a lehetőség csak Neked szól!

BP BSC Kft.
Recruitment gyakornok
Budapest IX.

Recruitment gyakornok

Érdekel hogyan zajlanak a toborzási-kiválasztási folyamatok egy multinacionális vállalatnál? Szívesen dolgoznál HR területen?  Ha a válasz IGEN, jelentkezz még ma!

Morgan Stanley
HR gyakornok (toborzási terület)
Budapest XVIII.

HR gyakornok (toborzási terület)

Ha érdekel a HR világa és szeretnéd kamatoztatni az eddig megszerzett tudásod, ne habozz, jelentkezz most és legyen Tiéd ez a gyakornoki lehetőség!

CooperVision CL Kft.
HR gyakornok
Budapest III.2000Ft/óra

HR gyakornok

Érdekel a HR világa és szívesen szereznél tapasztalatot egy nemzetközi cégnél? Ha ráérsz legalább 20 órában és jól beszélsz angolul, akkor jelentkezz erre a diákmunkára!

Veeva System Hungary Kft.
HR gyakornok
Budapest XVIII.

HR gyakornok

Lételemed a szervezés, te vagy az, aki egész nap képes pörögni? Szeretnél belesni egy multinacionális cég mindennapi életébe, de közben szeretnél azért kicsit a háttérben maradni? Ha szereted az adminisztratív feladatokat,, melyeket pontosan hajtasz végre, Téged várunk :)

HR gyakornok
Hejőkürt2000Ft/óra

HR gyakornok

Izgalmas gyakornoki munkára vágysz, de még nem tudod pontosan melyik terület érdekel igazán? HR gyakornokként széles spektrumban ismerheted meg a multinacionális áruházlánc működését! A diákmunka részleteiért olvass tovább!

HR asszisztens
Hatvan1875Ft/óra

HR asszisztens

Ha van minimum heti 24 óra szabadidőd és örömmel dolgoznál a Mind-Diák Szövetkezetnél, akkor jelentkezz (hatvani munkavégzés)! Vidéki hallgatóknak a munkába járást is kifizetjük.

Mind-Diák Szövetkezet