12 találat

Szűrőfeltételek
HR, Marketing

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

French Speaking HR Customer Experience Trainee
Budapest XIII.2000Ft/óra

French Speaking HR Customer Experience Trainee

Are you motivated to gain experience in the field of HR at a multinational company? Would you like to get an insight into the day-to-day work of the HR Customer Experience Team's work? If your answer is yes and you speak English and French fluently then this is a great opportunity for you to gain valuable insights into the operations of Diageo. Do not hesitate to apply!

DIAGEO Business Services Centre
French Speaking HR Trainee
Budapest XIII.2000Ft/óra

French Speaking HR Trainee

Are you motivated to gain relevant work experience in the field of HR at a multinational company and actively participate in managing end-to-end interview scheduling activities? Do you speak English and French on an advanced level? If your answer is yes, then this is a great opportunity for you to gain valuable insights in Diageo’s end. Do not hesitate to apply!

DIAGEO Business Services Centre
Kereskedelmi operációs gyakornok
Budapest XIII.2000Ft/óra

Kereskedelmi operációs gyakornok

Vonz a kultúra és a filmek világa? Szeretnél betekintést nyerni egy olyan cég működésébe, amely médiatartalmakat készít és terjeszt? Amennyiben igen, ez a diákmunka neked szól, várjuk a jelentkezésedet! 

CEE Thematics Kft.
HR gyakornok
Budapest XIII.2035Ft/óra

HR gyakornok

Érdekel a HR világa és szeretnél munkatapasztalatot szerezni egy professzionális környezetben? Folyékonyan és magabiztosan beszélsz angolul? Ha a válaszod igen, ez a diákmunka csak Neked szól!

BP BSC Kft.
HR gyakornok
Békéscsaba1874Ft/óra

HR gyakornok

Saját csapatunkba keresünk pörgős, jó kommunikációs képességekkel rendelkező diák munkatársat. Ha nem riadsz vissza a kihívásoktól és szívesen kipróbálnád magadat HR területen, akkor jelentkezz most! 

Mind-Diák Szövetkezet
Online sales gyakornok
Budapest XIII.2100Ft/óra

Online sales gyakornok

Mindig is érdekelt, hogy mi kell ahhoz, hogy sikeresen tudj értékesíteni az online térben? Szeretnéd megismerni, hogyan működik a Google online sales ökoszisztémája? Megnéznéd közelebbről, miről szól a UX, a CRO, a PPC? Szeretnél egy remek csapat tagja lenni és így hosszútávon az egyik legjövedelmezőbb szakmai területen tapasztalatot szerezni? Amennyiben igen, Téged vár az UNIQA csapata! 
UNIQA Biztosító Zrt.
Customer Success Learning & Development trainee
Budapest V.1880Ft/óra

Customer Success Learning & Development trainee

For NIQ's Customer Success Learning & Development team, we are looking for a trainee who is eager to gain a better insight into the world of engaging training materials and knowledge repositories, interested in building experience with Learning Management Systems, and excited to take part in the digital & service transformation of their company. 
NielsenIQ
Marketing gyakornok
Budapest XI.2000Ft/óra

Marketing gyakornok

Szeretnél a munkáddal hatással lenni az egyik legismertebb elektronikai márka életére? A Philips Magyarország Kft.-nél lehetőséged nyílik megismerni, hogyan működik a marketing világa, miközben a csapat hasznos tagjaként számos területen gyűjthetsz újabb tudást, tapasztalatot.

PHILIPS Magyarország Kft.
Ügyfélszolgálati munkatárs
Budapest XI. 1874Ft/óra

Ügyfélszolgálati munkatárs

Érdeklődsz az online értékesítési platformok iránt? Szívesen bepillantanál az e-kereskedelem rejtelmeibe és szereznél értékes tapasztalatot tanulmányaid mellett? Ha válaszod igen, Téged keresünk erre a gyakornoki pozícióra! Várjuk jelentkezésed!  

Kärcher Hungária Kft.
Adminisztrációs munkatárs
Budapest XVIII.2464Ft/óra

Adminisztrációs munkatárs

Ha érdekel a reptér világa és kíváncsi vagy a földi kiszolgálást érintő háttérfolyamatokra, akkor most itt a lehetőség, hogy erősítsd a Celebi csapatát! Dolgozz egy nemzetközi csapat tagjaként!
CELEBI Ground Handling Hungary Kft
 HR Resourcing gyakornok
Miskolc1874Ft/óra

HR Resourcing gyakornok

Érdekel a HR világa és lételemed a pezsgés? Szívesen vennél részt sokszínű, több területet érintő toborzásban? Megismernéd a kiválasztási folyamatot az elejétől a végéig? Ha a válaszod igen, a Vodafone Resourcing gyakornoki pozíciója Neked való!

Vodafone
HR asszisztens
Hatvan1875Ft/óra

HR asszisztens

Ha van minimum heti 24 óra szabadidőd és örömmel dolgoznál a Mind-Diák Szövetkezetnél, akkor jelentkezz (hatvani munkavégzés)! Vidéki hallgatóknak a munkába járást is kifizetjük.

Mind-Diák Szövetkezet