Ügyfélfogadó munkatárs

Jó problémamegoldó képességgel rendelkezel és emellett szeretnél tapasztalatot szerezni banki környezetben? Ráérsz december végéig heti 30-40 órában dolgozni? Akkor ezt a lehetőséget Neked találták ki! Gyere és csatlakozz diák munkatársként az UniCredit csapatához!

Gazdasági*
Budapest V.

Cégbemutató

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. a Közép- és Kelet-Európában legnagyobb és leginkább diverzifikált, mintegy 2500 fiókból álló nemzetközi bankhálózatot működtető UniCredit magyarországi tagja. Most Te is csatlakozhatsz hozzájuk! Támogató környezet és fejlődési lehetőség vár! A már ott dolgozó diák gyakornokok biztosan segíteni és inspirálni fognak, hogy Te is megtaláld a helyed!

Feladatok

  • Partnerek fogadása, útbaigazítása a bankfiókban
  • Ügyfelek körbevezetése az épületben

Elvárások

  • Aktív vagy passzív nappali tagozatos hallgatói jogviszony 
  • Angol középszintű nyelvtudás

Munkaidő 

  • Hétfőtől péntekig, 8:00 és 17:00 között végezhető diákmunka
  • Heti 30-40 óra munkavégzés decemberig

Amit kínálunk

  • Bruttó 1350 Ft/óra diákbér
  • Szakmai gyakorlat leigazolása

Előnyök

  • Adminisztratív területen szerzett tapasztalat

Jelentkezés

Amennyiben felkeltette érdeklődésed ez a diákmunka, akkor légy szíves töltsd ki a lenti rövid űrlapot, csatold fényképes önéletrajzodat, majd kattints a "Jelentkezem" gombra. Keresni fogunk a megadott elérhetőségeiden.

Kapcsolattartó:

Reményi Kálmán
remenyi.kalman@minddiak.hu

Részletek:

SzakterületPénzügy/Számvitel/Kontrolling
MunkakörÜgyfélfogadó munkatárs
Tervezett kezdés dátumaAzonnali munkakezdés
Szükséges nyelvismeretangol szóban: középfok írásban: középfok
Szükséges végzettségekÉrettségi

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, a Mind-Diáknál minden felhasználó kap írásos értesítést, aki a mailben küldött aktiváló linken visszaigazolta e-mail címét. Ellenőrizd a postafiókod! A kiválasztási folyamat átlagosan 2-3 hét.

A cégről, a munkavégzés helyéről, a feladatokról, betanításról telefonon vagy személyesen részletes tájékoztatást kapnak azok a jelentkezők, akik a feltöltött adatok alapján leginkább megfelelnek a munkakör követelményeinek. 

Igen, vállalhatsz, ez nem kizáró ok. Több szövetkezetben is tag lehetsz. A lényeg, hogy az elvállalt munka valóban férjen bele az időbeosztásodba.