Termelési gyakornok

Ha szeretnéd kipróbálni magad termelési gyakornokként, akkor ez a Te helyed. Rugalmas beosztásban, hosszú távra keresünk gyakornokot. Betekintést nyerhetsz a termelési folyamatok rejtelmeibe, hasznosíthatod és fejlesztheted az elméletben már megszerzett tudásodat. Elsősorban adminisztratív feladataid lesznek.

Irodai*
Budapest X.

Cégbemutató

A Woco Kft a Wocogroup német multinacionális vállalatcsoport tagjaként prémium márkák beszállítója. Budapesten, a X. kerületben műanyag alkatrészeket gyártunk és szerelünk össze a Mercedes, Audi, BMW, Porsche, Volvo, Jaguar és más prémium autó márkák részére.

Feladatok

  • Adminisztratív feladatok várják az új diákot, egy olyan helyen, ahol mindenre megtanítják, amire csak szüksége lesz a feladatok elvégzéséhez
  • Excel, Access, Word programokban kell majd dolgozni
  • A termelési igazgató munkáját kell segíteni
  • Az önálló munkavégzésre való képesség itt rendkívül fontos

Elvárások

  • Aktív vagy passzív nappali tagozatos hallgatói jogviszony
  • Heti 25-30 óra vállalása
  • Felhasználói szintű MS Office ismeret előny
  • Proaktív, felelősségteljes munkavégzés
  • Önálló munkavégzés

Munkaidőhétfő - péntek 8:00-17:00 között heti 25-30 óra vállalása

Amit kínálunk

Jelentkezés

Töltsd ki a lenti űrlapot! Jelöld a profilodban a "ráérés" alatt, hogy mikor tudsz dolgozni. Ha kérdésed lenne, keress a lenti e-mail címemen.

Kapcsolattartó:

Galajda Henrietta
galajda.henrietta@minddiak.hu

Részletek:

SzakterületTermelés/Gyártás
MunkakörTermelési gyakornok
Tervezett kezdés dátumaazonnali munkakezdés
Szükséges számítógépes ismeretekIrodai szoftver / MS Excel / Word (haladó)

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, a Mind-Diáknál minden felhasználó kap írásos értesítést, aki a mailben küldött aktiváló linken visszaigazolta e-mail címét. Ellenőrizd a postafiókod! A kiválasztási folyamat átlagosan 2-3 hét.

A cégről, a munkavégzés helyéről, a feladatokról, betanításról telefonon vagy személyesen részletes tájékoztatást kapnak azok a jelentkezők, akik a feltöltött adatok alapján leginkább megfelelnek a munkakör követelményeinek. 

Igen, vállalhatsz, ez nem kizáró ok. Több szövetkezetben is tag lehetsz. A lényeg, hogy az elvállalt munka valóban férjen bele az időbeosztásodba.