• Csapj le a Sziget Fesztivál belépőre!

  Azért akad valami jó is a vizsgaidőszakban: a Mind-Diák Szövetkezet legújabb facebook nyereményjátéka! Játékunk lehetőséget ad a diákok számára, hogy – egyszerű kvízkérdések megválaszolásával – nyerhessenek egy napos Sziget Fesztivál belépőt.

  Részletek
 • CVambulancia - Ingyenes tanácsadás az önéletrajzod elkészítéséhez

  Mit írjál az önéletrajzodba? Inkább fordítva: Mit keres a HR-es az önéletrajzodban? Egy diák, vagy pályakezdő sem üres lappal kezd. Azonban ha nem tudod, hogy a képességeidet, hogyan mutasd be, elmondjuk Neked. Nem általánosságban, hanem pont Neked, pont a Te végzettségedet és a Te tudásodat segítünk bemutatni.

  Részletek
 • Első lépések

  Ha kis zsebpénzre vagy rendszeres jövedelemre szeretnél szert tenni, akkor a diákmunka a megfelelő megoldás. A kezdeti adminisztráció és a betanulás minden lépésénél számíthatsz ránk.

  Részletek
 • Önéletrajz

  Egyszerű szerkesztés

  Honlapunkon regisztrációs profilod kitöltésével egy gombnyomással összeállíthatsz egy kifejezetten diákok, pályakezdők számára kialakított szerkezetű és tartalmú önéletrajzot. Nem kell külön gondolkodni, hogy mit és hogyan írj bele, mert az egész folyamatot úgy alakítottuk ki, hogy csak ki kell tölteni és már kész is vagy. 

  Részletek
 • Műhelytitkok

  Ezzel az összefoglalóval igyekszünk néhány kevésbé ismert témát  röviden kiemelni a toborzás-kiválasztás témaköréből. Reméljük, sikerül megvilágítani a jelentkezésekkel kapcsolatos esetleges nehézségek, sajátosságok hátterét. 

  Részletek