• Fesztiválozz a Szigeten a mi költségünkön!

  Figyelem, figyelem: újabb izgalmas nyereményjáték a láthatáron! Játssz velünk és nyerd meg a 3 db Szigetjegy egyikét! Ehhez nincs más dolgod, mint legalább 20 óra bármilyen típusú diákmunkát elvállalnod március 1 és május 30 között, amit akár a barátaiddal együtt is elvégezhetsz – hiszen számos diákmunkákra több főt is keresünk. Ha pedig amúgy is terveztél dolgozni tavasszal, még ráadásul kapóra is jön ez a lehetőség!

  Részletek
 • 5 tipp: Így szerezz barátokat az egyetem alatt

  Kecskemétről Budapestre költözött egy gólya ismerősöm. Kiszakadt a régi baráti köréből, új egyetemista társait 2-3 naponta látja egy-egy szeminárium erejéig, és nem ismeri még igazán az albérletben vele lakó, de más szakokon tanuló diákokat sem. Hogy találhatja meg a helyét az új közegben?

  Részletek
 • Legyél a Mind-Diák tagja és vállalj diákmunkát, ha

  • rendszeres vagy alkalmi bevételre van szükséged,
  • szakmai gyakorlatot szereznél.
  Részletek
 • Válassz minket!

  A Mind-Diák Szövetkezet fejlődését több ezer diák tehetsége és szorgalma biztosítja. Szeretettel és büszkeséggel gondolunk azokra, akik szervezésünkben végzett feladatok során érték el első szakmai sikereiket.

  Részletek
 • A Mind-Diák Szövetkezet esetében a felelős, átlátható és törvényes működés már az alapítás óta elsődleges érték. Rendkívül fontosnak tartjuk a társadalmi tudatosságot is, ezért szeretnénk a társadalom olyan fiatal tagjait is bevonni a CSR programunkba, akik egy ideje nehezen vagy egyáltalán nem tudnak munkát vállalni. Egyetemi állásbörzék alkalmával már az elmúlt 8 évben is rengeteg hallgatónak segítettünk karrier tanácsadásokon az első lépések átgondolásában, önéletrajzírásban, a munkavállalói jogok, előnyök és lehetőségek ismertetésével.

  Részletek
 • Központi irodánk elérhetőségei:

  Mind-Diák Iskolai Szövetkezet
  1074 Budapest, Dohány u. 27.

  Telefon: +36 /1/ 267 8684, 267 8686

  Fax: +36 / 1 / 877 0936

  E-mail: budapest@minddiak.hu

  Álláshirdetésekkel, regisztrációval, álláspostával kapcsolatos kérdéseid, nehézségeid hibajelzes[kukac] minddiak.hu e-mail címen várjuk.

  Irodahálózatunk elérhetőségei a linkre kattintva érhetők el.

  LinkedIn oldalunk: http://www.linkedin.com/company/mind-diak

  Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/Mind.Diak.Szov

  Részletek
 • Társadalmi felelősségvállalás

  A Mind-Diák Szövetkezet esetében a felelős, átlátható és törvényes működés már az alapítás óta elsődleges érték. Rendkívül fontosnak tartjuk a társadalmi tudatosságot is, ezért szeretnénk a társadalom olyan fiatal tagjait is bevonni a CSR programunkba, akik egy ideje nehezen vagy egyáltalán nem tudnak munkát vállalni. Egyetemi állásbörzék alkalmával már az elmúlt évtizedben is rengeteg hallgatónak segítettünk karrier tanácsadásokon az első lépések átgondolásában, önéletrajzírásban, a munkavállalói jogok, előnyök és lehetőségek ismertetésével.

  Részletek
 • Erősségeink

  A Mind-Diák Szövetkezet 1993 óta egyetemi, főiskolai és középiskolai tanulók számára szakmai és időszakos munkákat szervez. Alapvető feladatunk, hogy Megrendelőink igényeihez igazodva megtaláljuk a helyes megoldást, hogy a hallgatók tanulmányaik ideje alatt és ahhoz igazodva, megfelelő munkalehetőséghez jussanak. Tanulmányaik mellett munkatapasztalatot szerezzenek, segítve ezzel a pályakezdés nehézségeinek leküzdését.

  Részletek
 • A teljesség igénye nélkül

  Részletek