• Fesztiválozz a Szigeten a mi költségünkön!

  FIRSSÍTÉS (04.03): A járványügyi helyzet miatt fel kell függesztenünk a Sziget jegyért indított játékunkat. Nehéz szívvel jutottunk erre a döntésre, de a jelenlegi körülmények nem teszik lehetővé a játék korrekt lebonyolítását:  lényegesen lecsökkent a munkalehetőségek száma, az órarendek sok helyen kiszámíthatatlanná váltak és sajnos a Sziget Fesztivál megrendezése is kérdőjeles egyelőre.

  Köszönjük a lelkesedéseteket és ígérjük, hogy amint a lehetőségek adottak lesznek, jövünk egy új játékkal és egy hasonlóan izgalmas nyereménnyel!

  Részletek
 • 5 tipp: Így szerezz barátokat az egyetem alatt

  Kecskemétről Budapestre költözött egy gólya ismerősöm. Kiszakadt a régi baráti köréből, új egyetemista társait 2-3 naponta látja egy-egy szeminárium erejéig, és nem ismeri még igazán az albérletben vele lakó, de más szakokon tanuló diákokat sem. Hogy találhatja meg a helyét az új közegben?

  Részletek
 • Legyél a Mind-Diák tagja és vállalj diákmunkát, ha

  • rendszeres vagy alkalmi bevételre van szükséged,
  • szakmai gyakorlatot szereznél.
  Részletek
 • Válassz minket!

  A Mind-Diák Szövetkezet fejlődését több ezer diák tehetsége és szorgalma biztosítja. Szeretettel és büszkeséggel gondolunk azokra, akik szervezésünkben végzett feladatok során érték el első szakmai sikereiket.

  Részletek
 • A Mind-Diák Szövetkezet esetében a felelős, átlátható és törvényes működés már az alapítás óta elsődleges érték. Rendkívül fontosnak tartjuk a társadalmi tudatosságot is, ezért szeretnénk a társadalom olyan fiatal tagjait is bevonni a CSR programunkba, akik egy ideje nehezen vagy egyáltalán nem tudnak munkát vállalni. Egyetemi állásbörzék alkalmával már az elmúlt 20 évben is rengeteg hallgatónak segítettünk interjúk során az első lépések átgondolásában, önéletrajzírásban, a munkavállalói jogok, előnyök és lehetőségek ismertetésével.

  Részletek
 • Központi irodánk elérhetőségei:

  Mind-Diák Iskolai Szövetkezet
  1074 Budapest, Dohány u. 27.

  Telefon: +36 /1/ 267 8684, 267 8686

  Fax: +36 / 1 / 877 0936

  E-mail: budapest@minddiak.hu

  Álláshirdetésekkel, regisztrációval, álláspostával kapcsolatos kérdéseid, nehézségeid hibajelzes[kukac] minddiak.hu e-mail címen várjuk.

  Irodahálózatunk elérhetőségei a linkre kattintva érhetők el.

  LinkedIn oldalunk: http://www.linkedin.com/company/mind-diak

  Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/Mind.Diak.Szov

  Részletek
 • Társadalmi felelősségvállalás

  A Mind-Diák Szövetkezet esetében a felelős, átlátható és törvényes működés már az alapítás óta elsődleges érték. Rendkívül fontosnak tartjuk a társadalmi tudatosságot is, ezért szeretnénk a társadalom olyan fiatal tagjait is bevonni a CSR programunkba, akik egy ideje nehezen vagy egyáltalán nem tudnak munkát vállalni. Egyetemi állásbörzék alkalmával már az elmúlt évtizedben is rengeteg hallgatónak segítettünk karrier tanácsadásokon az első lépések átgondolásában, önéletrajzírásban, a munkavállalói jogok, előnyök és lehetőségek ismertetésével.

  Részletek
 • Erősségeink

  A Mind-Diák Szövetkezet 1993 óta egyetemi, főiskolai és középiskolai tanulók számára rendszeres és időszakos diákmunkát, gyakornoki programot szervez. Alapvető feladatunk, hogy a hallgatók tanulmányaik ideje alatt megfelelő munkalehetőséghez jussanak partnereinknél.  Ebben segítségünkre van egy fiatal, precíz csapat, akik biztosítják összhangot a diákok és a megrendelők között.

  Részletek
 • A tavalyi évben a nehéz gazdasági helyzet ellenére is stabilan 300 -400 között volt megbízóink száma számos iparágból. 

  Részletek