• Logisztikai diákmunkák, gyakornoki állások jó bérrel

  Nappalis diák vagy? Szabadidődhöz igazodó irodai és raktári diákmunkát kínálunk 1735-2257 Ft-os órabérrel logisztikai partnerünknél. Dolgozz annyit, amennyit keresni akarsz! Ezek olyan beosztású logisztikai munkák, amik mellett a suli és a buli is belefér :)

  Részletek
 • Nyár, meló, fesztivál

  Pár nap és végleg kicsengetnek az idei tanévből, és lassan az utolsó vizsgáidat is leteszed. A hosszú bezártság után már biztosan nagyon vágysz egy kis szórakozásra, pihenésre, bulira.

  Részletek
 • 18 év alatt is találhatsz diákmunkát!

  Nem túlzás azt állítani, hogy diákként a lehető legegyszerűbb munkát találni. Még csak az se számít, hogy még nem töltötted be a 18. életéved, vagy éppen semmilyen munkatapasztalattal nem rendelkezel. 

  Részletek
 • A diákmunka a leggyorsabb megoldás az újranyitás kezdetén

  A beoltottak száma elérte Magyarországon a 2,5 milliót, így április 7-étől újra kinyithattak azok az üzletek. Az enyhítés a teljes kiskereskedelemre hatással volt, a rövid felkészülési idő ellenére sikeresen vették az akadályokat.

  Részletek
 • Így lehetsz szakmai tapasztalattal rendelkező pályakezdő

  Kiváló lehetőségeket találhatsz a Mind-Diáknál, hogy már diákéveid alatt gyakorlati tapasztalatot szerezz. Szakmai gyakornoki pozícióban elmélyíted az elméleti ismereteidet, kapcsolati tőkére teszel szert és pénzed is lesz.

  Részletek
 • Gyakornoki munkák az UniCredit Banknál

  Dolgozz az UniCredit Bank 50 fős gyakornoki csapatában, ahol banki területen szerezhetsz tapasztalatot az egyszerű adatrögzítéstől a modellezési és validációs területig. Itt eltöltheted szakmai gyakorlatodat, vagy megkeresheted a nyaralás vagy a nyári fesztivál árát.  

  Részletek
 • Diákmunka szezon

  Diákmunka a Mind-Diáknál: tripla védelem leégés ellen! :)

  Részletek
 • Hazánk legjelentősebb karrierrendezvénye

  Immár 22. alkalommal kerül megrendezésre március 7-8-án Magyarország legjelentősebb karrierrendezvénye, a HVG Állásbörze, ahol idén is rengeteg izgalmas dologgal, több mint 200 kiállítóval várnak Téged a szervezők a Papp László Budapest Sportarénában.

  Részletek
 • A netet böngészve nagyon sokszínűek a vélemények és tapasztalatok a diákmunkáról. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy milyen keretek között, melyek a leggyakoribb feladatok, amit a cégek szívesen bíznak diákokra:

  Részletek
 • Passzív félévesek, évhalasztók új lehetőségei

  A tanulmányaikat szüneteltető 25 év alatti nappali tagozatos diákok is vállalhatnak iskolaszövetkezeteken keresztül diákmunkát és gyakornoki feladatokat. A konstrukció mind a megbízónak, mind a hallgatónak adókönnyítést is jelent.

  Részletek