Reggeli csomagrendszerezés reptéren

Küldemények rendszerezése a TNT-nél olyan beosztásban, ahogy szabadidőd engedi.

Egyszerű*
Budapest XVIII.

Cégbemutató

Magyarország egyik vezető logisztikai cége, a TNT kínála órarendhez igazítható munkaidőben 3 órás délelőtti munkát a reptéren, ahova a Nyugatiból 20 perc alatt kijutsz. A Mind-Diák évente 10.000 diákot segít munkatapasztalathoz és pénzkereseti lehetőséghez. Legyél Te a következő!

A reptérre kijutni legkönnyebben vonattal a Nyugatiból lehet kb.20 perc, ha Zuglóban  vagy Kőbányán szállsz fel, akkor pedig még rövidebb. A vonatot a budapesti BKK bérlettel tudod használni. A munkahely a vasútállomástól 2 perc sétára található, de megközelíthető Kőbánya-Kispestről a 200E busszal is.

Feladatok

  • a csomagok felcímkézése
  • vonalkódjának leolvasása és szortírozása

Elvárások

  • Aktív vagy passzív nappali tagozatos hallgatói jogviszony

Munkaidő:

 Hétfő és péntek között, reggelente heti 2-3 alkalommal 6:00-12:00-ig, de ha több napot érsz rá az sem baj:) 

Jelentkezés:

Légy szíves töltsd ki a lenti rövid űrlapot, majd nyomd meg a jelentkezés gombot. Keresni fogunk a megadott elérhetőségeiden.

Kapcsolattartó:

Reményi Kálmán
remenyi.kalman@minddiak.hu

Részletek:

MunkakörReggeli csomagrendszerezés reptéren
Tervezett kezdés dátumaazonnali munkakezdés

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, a Mind-Diáknál minden regisztrált felhasználó kap írásos értesítést a kiválasztási döntésről. A kiválasztási folyamat átlagosan 2-3 hét.

A cégről, a munkavégzés helyéről, a feladatokról, betanításról telefonon vagy személyesen részletes tájékoztatást kapnak azok a jelentkezők, akik a feltöltött adatok alapján leginkább megfelelnek a munkakör követelményeinek. 

Igen, vállalhatsz, ez nem kizáró ok. Több szövetkezetben is tag lehetsz. A lényeg, hogy az elvállalt munka valóban férjen bele az időbeosztásodba.