30 találat

Szűrőfeltételek
Egyszerű

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

Beugrós munka (2024.03.21-22)
Budapest XVIII.2045Ft/óra

Beugrós munka (2024.03.21-22)

Ráérsz két napot 2024.03.21 és 22-én?? Nem is tudsz nyugisabb helyet elképzelni egy jó kis diákmunkára, mint egy gyerekkönyvesboltot? Gyere, és segíts a csapatnak az éves leltárba!

Pozsony Pagony
Árufeltöltő
Kiskunhalas1603Ft/óra

Árufeltöltő

Egyszerű fizikai diákmunkát keresel rugalmas beosztással? Ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a Kiskunhalason található áruház árufeltöltő csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Csomagoló diákmunka
Budapest2100Ft/óra

Csomagoló diákmunka

Ráérsz áprilisban egy rövid távú, könnyű fizikai diákmunkára? Érdekel a gyógyszeripar világa? Szívesen dolgoznál egy nemzetközileg elismert gyógyszergyárnál? Építsd karriered már diákként és csatlakozz a Richterhez egy rövid távú munkalehetőségre!

Richter Gedeon Gyógyszergyár
Frissáru pultos
Cegléd2138Ft/óra

Frissáru pultos

Egyszerű fizikai diákmunkát keresel rugalmas beosztással? Ráérsz heti 2-3 napot? Legyél Te is a Cegléden található áruház csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Árufeltöltő
Kazincbarcika1603Ft/óra

Árufeltöltő

Egyszerű fizikai diákmunkát keresel rugalmas beosztással? Ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a Miskolcon található áruház árufeltöltő csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Délutános küldeményrendszerező
Budapest XVIII.2166Ft/óra

Délutános küldeményrendszerező

Ráérsz suli mellett délutánonként hetente minium 6 órában egyszerű fizikai munkát végezni? Ha gyors fejlődési lehetőségre és rugalmas beosztásra vágysz, akkor jelentkezz és legyél a FedEx csapatának a tagja, ahol 25 év alatt akár nettó 2166 Ft-ot is megkereshetsz óránként!

FedEx Magyarország
Adminisztratív asszisztens
Budapest XIII. 1950Ft/óra

Adminisztratív asszisztens

Ráérsz heti 30 órában dolgozni, és irodai környezetben szeretnéd kamatoztatni az iskolában szerzett tapasztalataidat? Ha válaszod igen, akkor csak Rád vár a Carglass csapata!

Carglass Magyarország
Blokkfotózó alkalmi diákmunka
Székesfehérvár1600Ft/óra

Blokkfotózó alkalmi diákmunka

Van egy kis szabadidőd és szívesen keresnél egy kis zsebpénzt? Jelentkezz hozzánk és dolgozz blokkfotózóként a Nielsen csapatában!

NielsenIQ
Pártfogó toborzó
Debrecen2000Ft/óra

Pártfogó toborzó

Szeretnéd kamatoztatni diákmunkád során kommunikációs készséged? Akkor itt a lehetőség, rászoruló gyerekeken segíthetsz az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványával együttműködve.

SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa
Poggyászkezelő
Budapest XVIII.2090Ft/óra

Poggyászkezelő

Érdekel, hogy milyen a reptéren dolgozni és ráérsz iskola mellett heti min. 16 órában? Fizikai munkát keresel és szeretnél egy nemzetközi csapat tagjaként dolgozni? Ha a válaszod igen, akkor gyere és csatlakozz! 

CELEBI Ground Handling Hungary Kft
Raktáros
Budapest III.1534Ft/óra

Raktáros

Ráérsz hosszú távon legalább heti 3 napot, szeretnél zsebpénzt keresni és tapasztalatot szerezni?  Akkor ezt a pozíciót neked találták ki! Ezúttal a WhiskyNet Kft. keres könnyű fizikai feladatokra megbízható, precíz diákokat!

WhiskyNet Kft.
Árufeltöltő
Budaörs1693Ft/óra

Árufeltöltő

Szeretnél a suli mellett zsebpénzt keresni és ráérsz heti minimum 2-3 alkalommal? Dolgozz velünk és legyél Te is az áruház árufeltöltő csapatának tagja! Amennyiben nem rendelkezel tapasztalattal, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Oldalszám:1/3