Nyári raktáros diákmunka

Fontos számodra a szabadság, esetleg nem szeretsz nagyon előre tervezni, így rugalmas munkát keresel? Kifejezetten csak nyáron szeretnél diákmunkát vállalni? Jelentkezz a Schneider Electric-hez raktári kisegítőnek! Itt a rugalmas beosztás mellett jó hangulat vár, munkádat pedig kiemelkedő bérrel jutalmazzák. Nem utolsó sorban együtt dolgozhatsz ismerőseiddel, barátaiddal. Ha tetszik a lehetőség, nincs más dolgod, csak jelentkezz!

Egyszerű*
Budapest

Cégbemutató

Jelenleg egy szigetszentmiklósi telephelyű partnercégünk számára keresünk diák munkatársakat könnyű fizikai munkára.

Partnercégünk a világ egyik vezető vállalata a villamosipar területén. Termékeikkel és rendszereikkel az energiamenedzsment és villamosenergia-elosztás, az ipari folyamatok irányítástechnikája és automatizálása, az épületautomatizálás és biztonság, a kritikus energiaellátás és hűtés, az installációs rendszerek és vezérlés területén nyújtanak megoldásokat.

Feladatok

  • Raktári könnyű fizikai feladtok ellátása
  • Helyszínen dolgozók munkájának segítése

Elvárások

  • Precíz munkavégzés
  • Aktív/passzív nappali tagozatos hallgatói jogviszony 

 

Munkaidő

Hétfő és Péntek között 6:00 - 14:00 vagy 14:00 - 22:00 között, rugalmasan minimum heti 2-3 nap vállalása

Előnyök

  • Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat
  • Hosszú távú munkavállalás

Amit kínálunk

 

Jelentkezés

Ha a megadott feltételek szerint tudod vállalni a munkát, jelentkezz rá regisztrációt követően, vagy az alábbi elérhetőségeim egyikén (Galajda Henrietta): telefonszám: +36-70/452-3183; e-mail: galajda.henrietta@minddiak.hu
 
Ha az állásajánlatunk érdekelheti ismerőseidet is, lent a "Megosztás" -ra kattintva oszd meg velük Facebookon is!

Kapcsolattartó:

Galajda Henrietta
galajda.henrietta@minddiak.hu

Részletek:

MunkakörNyári raktáros diákmunka
Tervezett kezdés dátumaAzonnali munkakezdés
Szükséges végzettségekÉrettségi

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, a Mind-Diáknál minden felhasználó kap írásos értesítést, aki a mailben küldött aktiváló linken visszaigazolta e-mail címét. Ellenőrizd a postafiókod! A kiválasztási folyamat átlagosan 2-3 hét.

A cégről, a munkavégzés helyéről, a feladatokról, betanításról telefonon vagy személyesen részletes tájékoztatást kapnak azok a jelentkezők, akik a feltöltött adatok alapján leginkább megfelelnek a munkakör követelményeinek. 

Igen, vállalhatsz, ez nem kizáró ok. Több szövetkezetben is tag lehetsz. A lényeg, hogy az elvállalt munka valóban férjen bele az időbeosztásodba.