9 találat

Szűrőfeltételek
HR, Marketing

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

Recruiter gyakornok
Budapest VII.1875Ft/óra

Recruiter gyakornok

Érdekelnek a toborzási és kiválasztási folyamatok? Szívesen próbálnád ki magadat ilyen területen és néznél szembe új kihívásokkal? Ezúttal budapesti Blaha Lujza tér közelében található irodánkba keresünk új kollégát. A feladat kiváló lehetőség HR tanulmányok mellett gyakorlati tapasztalatszerzésre.

Légy Te is a budapesti csapatunk tagja! 

Mind-Diák Szövetkezet
 HR Resourcing gyakornok
Miskolc1874Ft/óra

HR Resourcing gyakornok

Érdekel a HR világa és lételemed a pezsgés? Szívesen vennél részt sokszínű, több területet érintő toborzásban? Megismernéd a kiválasztási folyamatot az elejétől a végéig? Ha a válaszod igen, a Vodafone Resourcing gyakornoki pozíciója Neked való!

Vodafone
Kommunikációs gyakornok
Budapest XI.2085Ft/óra

Kommunikációs gyakornok

Szívesen dolgoznál egy multinacionális gyógyszeripari cégnél, kommunikációs munkakörben? Ha igen, jelentkezz és legyél tagja a Novartis gyakornoki csapatának!

Novartis Hungária Kft.
Marketing gyakornok
Budapest XII. 2100Ft/óra

Marketing gyakornok

Szívesen dolgoznál egy multinacionális gyógyszeripari cégnél, marketing munkakörben? Magabiztosan beszélsz angolul? Ha igen, jelentkezz és legyél tagja a Haleon csapatának!

HALEON
Recruitment gyakornok
Budapest IX.

Recruitment gyakornok

Érdekel hogyan zajlanak a toborzási-kiválasztási folyamatok egy multinacionális vállalatnál? Szívesen dolgoznál HR területen?  Ha a válasz IGEN, jelentkezz még ma!

Morgan Stanley
French Speaking HR Customer Experience Trainee
Budapest XIII.2000Ft/óra

French Speaking HR Customer Experience Trainee

Are you motivated to gain experience in the field of HR at a multinational company? Would you like to get an insight into the day-to-day work of the HR Customer Experience Team's work? If your answer is yes and you speak English and French fluently then this is a great opportunity for you to gain valuable insights into the operations of Diageo. Do not hesitate to apply!

DIAGEO Business Services Centre
Kereskedelmi operációs gyakornok
Budapest XIII.2000Ft/óra

Kereskedelmi operációs gyakornok

Vonz a kultúra és a filmek világa? Szeretnél betekintést nyerni egy olyan cég működésébe, amely médiatartalmakat készít és terjeszt? Amennyiben igen, ez a diákmunka neked szól, várjuk a jelentkezésedet! 

CEE Thematics Kft.
HR gyakornok
Budapest XIII.2035Ft/óra

HR gyakornok

Érdekel a HR világa és szeretnél munkatapasztalatot szerezni egy professzionális környezetben? Folyékonyan és magabiztosan beszélsz angolul? Ha a válaszod igen, ez a diákmunka csak Neked szól!

BP BSC Kft.
HR asszisztens
Hatvan1875Ft/óra

HR asszisztens

Ha van minimum heti 24 óra szabadidőd és örömmel dolgoznál a Mind-Diák Szövetkezetnél, akkor jelentkezz (hatvani munkavégzés)! Vidéki hallgatóknak a munkába járást is kifizetjük.

Mind-Diák Szövetkezet