Kisegítő büfében

Indítsd korán a nyarat! Balaton, napsütés, pörgés - májustól, akár a teljes szezonban!

Vendéglátás, turizmus*
Balatonalmádi, Balatonkenese

Cégbemutató

Dolgozz a Mind-Diák-nál! Diákszövetkezetünk országos hálózatban kínál rendszeres és alkalmi diákmunkát számos iparágban és pozícióban. Diákmunka keretében megszerzett munkatapasztalat jó referencia lehet későbbi pályakezdésedkor is. Élj a lehetőséggel!

Feladatok

  • vendégek kiszolgálása
  • konyhai kisegítés

Elvárások

  • munkavállalás a nyár során, májustól hétvégenként, június közepétől augusztus végéig heti min. 3 napon
  • munkaidő, 10.00-18.00 között, napi 8 órás műszakokban
  • megbízhatóság

Amit kínálunk:

Jelentkezés:

Töltsd ki a lenti űrlapot és kattints a "jelentkezem" gombra! Ha már regisztráltál az oldalon, jelentkezz be és jelöld a profilodban a "ráérés" alatt, hogy pontosan mikor tudsz dolgozni. Ha kérdésed lenne, keress bátran a lenti email címen!

Kapcsolattartó:

Gyuracz Tibor
gyuracz.tibor@minddiak.hu

Részletek:

SzakterületIdegenforgalom/Vendéglátás
MunkakörKisegítő büfében
Tervezett kezdés dátumaazonnali munkakezdés

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, a Mind-Diáknál minden felhasználó kap írásos értesítést, aki a mailben küldött aktiváló linken visszaigazolta e-mail címét. Ellenőrizd a postafiókod! A kiválasztási folyamat átlagosan 2-3 hét.

A cégről, a munkavégzés helyéről, a feladatokról, betanításról telefonon vagy személyesen részletes tájékoztatást kapnak azok a jelentkezők, akik a feltöltött adatok alapján leginkább megfelelnek a munkakör követelményeinek. 

Igen, vállalhatsz, ez nem kizáró ok. Több szövetkezetben is tag lehetsz. A lényeg, hogy az elvállalt munka valóban férjen bele az időbeosztásodba.