Irattárazási diákmunka

Ha szeretnéd gyorsan diákmunkával megkeresni a karácsonyi ajándékokra a pénzt, jelentkezz! 

Egyszerű*
Budapest XIV.

Cégbemutató

A DocuScan Kft. 1996-os megalakulása óta, az elektronikus dokumentumkezelés széles spektrumával foglalkozik. Ennek speciális részterülete a konvertálás, vagyis a papíralapú dokumentumokból elektronikus dokumentum előállítása, illetve információ kinyerése és az ehhez kapcsolódó szoftveres támogatások biztosítása. Társaságunk az iratkezelés teljes folyamatára kiterjedő szolgáltatásokat kínál, a szakértői tevékenységtől az iratanyag szállításán, rendezésén, digitalizálásán, tárolásán, selejtezésén és megsemmisítésén keresztül a kihelyezett szakember biztosításáig.

Feladatok

  • Gyűrűs dossziék és archiváló dobozok rendszerezése előírások alapján

Elvárások

  • Nappali tagozatos aktív vagy passzív hallgatói jogviszony

Munkaidő

  • Hétfőtől péntekig heti minimum egy nap vállalása
  • 7:00-től 15:00-ig, és így a délutánod nagy része szabad
  • Határozott idejű munkavégzés december végéig

Amit kínálunk

  • Bruttó 1500 Ft-os órabér
  • Diákmunka igényes környezetben

Jelentkezés

Töltsd ki a lenti űrlapot! Jelöld a profilodban a "ráérés" alatt, hogy mikor tudsz dolgozni. Ha kérdésed lenne, keress a lenti e-mail címemen.
 

Kapcsolattartó:

Virágos Regina
viragos.regina@minddiak.hu

Részletek:

SzakterületAsszisztencia/Adminisztráció
MunkakörIrattárazási diákmunka
Tervezett kezdés dátumaazonnali munkakezdés

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, a Mind-Diáknál minden felhasználó kap írásos értesítést, aki a mailben küldött aktiváló linken visszaigazolta e-mail címét. Ellenőrizd a postafiókod! A kiválasztási folyamat átlagosan 2-3 hét.

A cégről, a munkavégzés helyéről, a feladatokról, betanításról telefonon vagy személyesen részletes tájékoztatást kapnak azok a jelentkezők, akik a feltöltött adatok alapján leginkább megfelelnek a munkakör követelményeinek. 

Igen, vállalhatsz, ez nem kizáró ok. Több szövetkezetben is tag lehetsz. A lényeg, hogy az elvállalt munka valóban férjen bele az időbeosztásodba.