IOS applikáció fejlesztő

Szeretnéd próbára tenni magad IOS applikáció fejlesztésében? Szívesen bevállalnál egy projektmunkát referenciának? Ez a Te lehetőséged!

IT, Mérnök*
Budapest

Cégbemutató

Professzionális szépségápolási szereket forgalmazó partnercégünknek már van két applikációja. Az applikációk a termékek használatához nyújtanak útmutatást a felhasználóknak. Most azonban szeretnék őket fejleszteni, amihez Rád van szükségük.

Feladatok

  • Meglévő applikációk fejlesztése
  • Kapcsolódó adminisztrációs feladatok

Elvárások

  • Gyakorlat IOS applikáció fejlesztése terén
  • Angol nyelvismeret
  • Nappali tagozatos hallgatói jogviszony

Amit kínálunk

  • Rövid távú projektmunka
  • Megegyezés szerinti versenyképes bérezés

Jelentkezés

Ahhoz, hogy tudjunk segíteni Neked egy személyes találkozó megszervezésében, töltsd fel az önéletrajzodat (és esetleges referenciádat) regisztrációt követően vagy küldd a szabo.edina@minddiak.hu email címre.

Kapcsolattartó:

Szabó Edina
szabo.edina@minddiak.hu

Részletek:

SzakterületIT/Informatika
MunkakörIOS applikáció fejlesztő
Tervezett kezdés dátumaAzonnal
Szükséges nyelvismeretangol szóban: középfok írásban: középfok
Szükséges végzettségekÉrettségi

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, a Mind-Diáknál minden regisztrált felhasználó kap írásos értesítést a kiválasztási döntésről. A kiválasztási folyamat átlagosan 2-3 hét.

A cégről, a munkavégzés helyéről, a feladatokról, betanításról telefonon vagy személyesen részletes tájékoztatást kapnak azok a jelentkezők, akik a feltöltött adatok alapján leginkább megfelelnek a munkakör követelményeinek. 

Igen, vállalhatsz, ez nem kizáró ok. Több szövetkezetben is tag lehetsz. A lényeg, hogy az elvállalt munka valóban férjen bele az időbeosztásodba.