Gépészmérnök gyakornok

Műszaki területen tanulsz, érdekel az autóipar és szeretnél komolyabb szakmai tapasztalatot szerezni? Ha ráérsz heti 15 órában, akkor itt egy kiváló diákmunka-lehetőség, ahol gyorsan átültetheted a gyakorlatba, amit az iskolában már megtanultál!

IT, Mérnök*
Bonyhád

Cégbemutató

Partnerünk egy autóipari alkatrész beszállító iparágban meghatározó multinacionális cég. Ezúttal a bonyhádi egységbe keresünk műszaki tanulmányokat folytató gyakornokot.

Elvárások

 • Gépészmérnök szakon folytatott tanulmányok az alábbi szakiránnyal:
          - üzemfenntartási szakirány
          - karbantartás szakirány
          - járműgépész
          - műanyagipari gépész
 • Aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszony

Munkaidő

 • Heti minimum 15-20 órában végezhető diákmunka

Amit kínálunk

 • Br. 1300 Ft/óra munkabér
 • Rugalmas, tanulmányokkal összeegyeztethető diákmunka

Jelentkezés

Töltsd ki a lenti űrlapot és kattints a "jelentkezem" gombra! Ha már regisztráltál az oldalon, jelentkezz be és jelöld a profilodban a "ráérés" alatt, pontosan mikor tudsz dolgozni. Ha kérdésed lenne, keress bátran a lenti email címen!

Kapcsolattartó:

Kundár Kevin
kundar.kevin@minddiak.hu

Részletek:

SzakterületMűszaki/Mérnök
MunkakörGépészmérnök gyakornok
Tervezett kezdés dátumaazonnali munkakezdés

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, a Mind-Diáknál minden felhasználó kap írásos értesítést, aki a mailben küldött aktiváló linken visszaigazolta e-mail címét. Ellenőrizd a postafiókod! A kiválasztási folyamat átlagosan 2-3 hét.

A cégről, a munkavégzés helyéről, a feladatokról, betanításról telefonon vagy személyesen részletes tájékoztatást kapnak azok a jelentkezők, akik a feltöltött adatok alapján leginkább megfelelnek a munkakör követelményeinek. 

Igen, vállalhatsz, ez nem kizáró ok. Több szövetkezetben is tag lehetsz. A lényeg, hogy az elvállalt munka valóban férjen bele az időbeosztásodba.