Az új típusú koronavírus miatt bevezetett rendkívüli intézkedések idején is folyamatosan működünk, de óvintézekedéseket mi is bevezetünk, mellyel óvjuk munkatársaink és üzleti partnereink biztonságát egyaránt.

Folyamatos működés veszélyhelyzet idején is

ÜGYINTÉZÉS

  • A Mind-Diák Szövetkezet ügyfélszolgálatán személyes kapcsolatfelvétel csak előzetes egyeztetés alapján történik. A kapcsolattartás elektronikus formában vagy telefonon zavartalanul folytatódik. Kérjük előzetesen tájékozódj, hogy ügyedben szükséges-e a személyes jelenlét, enélkül kérünk, ne gyere be az irodánkba! 

ÚJ DIÁKIGAZOLVÁNYOK

  • I. féléves diákigazolványod a veszélyhelyzet megszűnését követő 15. nap után jár le, ezért március 31. után is vállalhatsz nálunk diákmunkát azonos feltételekkel. Amint új rendelkezés lép életbe, vagy teendőd van a hosszabbítással kapcsolatban azonnal e-mailben értesítünk. 

MUNKAVÉGZÉS

  • Partnereink egyéb döntéséig a munkavégzés a korábbiak szerint történik. Ha partnerünk új szabályokat vezet be a munkavégzés módjával kapcsolatban, arról a munkavégzés helyén személyesen illetve projektvezetőnktől e-mailben vagy egyéb elektronikus felületen részletes tájékoztatást kapsz.

Kérdés esetén

 

Kérjük türelmedet és együttműködésedet. Vigyázzunk egymásra!