16 találat

Szűrőfeltételek
Kereskedelem

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

Műszaki értékesítő és tanácsadó
Szombathely1882Ft/óra

Műszaki értékesítő és tanácsadó

Magabiztos vagy, aki minden szituációban feltalálja magát? Nem jössz zavarba akkor sem, ha ismeretleneket kell megszólítanod? Ha megkérnek, hogy értékesíts valamit, csak annyit kérdezel, mikorra? Ha a válaszod igen, ezt a pozíciót biztosan élvezni fogod!

Promóter
Székesfehérvár2000Ft/óra

Promóter

Szeretsz emberekkel beszélgetni és némi értékesítési vénával is rendelkezel? Ez a megfelelő diákmunka számodra! Legyél márkaképviselő és dolgozz a Hozzád legközelebbi üzletben! 

Műszaki értékesítő és tanácsadó
Budapest X.1882Ft/óra

Műszaki értékesítő és tanácsadó

Magabiztos ember vagy, aki minden szituációban feltalálja magát? Szeretnéd kamatoztatni közvetlen és nyitott személyiségedet szakmai háttértudással megfűszerezve? Ebben a pozícióban sokrétű tapasztalatot gyűjthetsz nem csak kommunikációs és kereskedelemi, de műszaki területen is! Ne habozz, jelentkezz egy szuper csapatba!

Pénztáros
Érd1693Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél az elkövetkezendő hónapokban zsebpénzt keresni és ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is az érdi áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Értékesítési asszisztens
Budapest X.1882Ft/óra

Értékesítési asszisztens

Magabiztos embernek tartod magad, aki minden szituációban feltalálja magát? Nem jössz zavarba akkor sem, ha ismeretleneket kell megszólítanod? Ha megkérnek, hogy értékesíts valamit, csak annyit kérdezel, mikorra? Ha a válaszod igen, ne habozz, jelentkezz!

Logisztikus gyakornok
Veresegyház1900Ft/óra

Logisztikus gyakornok

Érdeklődsz a beszerzési és szállítmányozási folyamatok iránt és szívesen szereznél releváns szakmai tapasztalatot? Ha a válasz igen, jelentkezz még ma!

GE Hungary Kft.
Pénztáros
Dunaharaszti1693Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél a suli mellett zsebpénzt keresni és ráérsz a hétvégéken? Dolgozz velünk és legyél Te is a dunaharaszti áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Pénztáros
Budapest II.1693Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél a suli mellett is zsebpénzt keresni és ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is  a II. kerületi áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Bevásárlási asszisztens
Gödöllő2368Ft/óra

Bevásárlási asszisztens

Az online leadott rendelések összekészítésére, rakodására keresünk diákokat parnercégünk gödöllői áruházába.

Pénztáros
Gödöllő1693Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél a suli mellett zsebpénzt keresni és ráérsz heti néhány napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a gödöllői áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Pénztáros
Hatvan1693Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél a suli mellett zsebpénzt keresni és ráérsz heti néhány napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a hatvani áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Pénztáros
Kiskunhalas1603Ft/óra

Pénztáros

Szeretnél a suli mellett is zsebpénzt keresni és ráérsz heti 2-3 napot? Dolgozz velünk és legyél Te is a Kiskunhalason található áruház pénztáros csapatának tagja! Ha dolgoztál már pénztárban, az előny, de ha nem, ne aggódj, mindenre megtanítanak!

Oldalszám:1/2