• 10 szuper idő- és teljesítménymérő alkalmazás a hatékony home office-ért

  Mit tegyünk, hogy a home office-ban se csússzon ki a kezünkből az irányítás, és ne húzódjon el a munka a nap végéig? Ahhoz, hogy hatékonyan tudjuk mérni a saját és a kollégák munkára fordított idejét, produktivitását, számos szuper alkalmazást érdemes megismernünk. Éppen ezért összegyűjtöttük 2020 legújabb időmérő applikációit, lássuk, mik is ezek!

  Részletek
 • Se suli, se munka? Így üsd el az időt hasznosan!

  Már a világ számos országában elkezdtek bezárni az iskolák és irodák a koronavírus fertőzésveszélyétől tartva. A hatékony és működőképes home office-ról és a „távtanulásról” egy külön cikkben írunk, de először is vegyük figyelembe a diákokat, akik túlnyomórészt az egyetemen töltötték az idejüket. Hogyan töltsék ki a hirtelen rájuk szakadt szabadidőt?

  Részletek
 • Folyamatos működés vészhelyzet idején is

  Az új típusú koronavírus miatt bevezetett rendkívüli intézkedések idején is folyamatosan működünk, de óvintézekedéseket mi is bevezetünk, mellyel óvjuk munkatársaink és üzleti partnereink biztonságát egyaránt.

  Részletek
 • Fesztiválozz a Szigeten a mi költségünkön!

  Figyelem, figyelem: újabb izgalmas nyereményjáték a láthatáron! Játssz velünk és nyerd meg a 3 db Szigetjegy egyikét! Ehhez nincs más dolgod, mint legalább 20 óra bármilyen típusú diákmunkát elvállalnod március 1 és május 30 között, amit akár a barátaiddal együtt is elvégezhetsz – hiszen számos diákmunkákra több főt is keresünk. Ha pedig amúgy is terveztél dolgozni tavasszal, még ráadásul kapóra is jön ez a lehetőség!

  Részletek
 • Bölcsészként végzett az HBO, Starbucks és Avon vezére is

  Vannak, akik úgy vélik, – például Steve Jobs – a biztos siker az, ha a humán műveltség mellé valamilyen reál tudást is szerzünk: például gazdasági, mérnöki vagy IT területen szerzett másoddiplomával. Az is megoldás, ha ilyen területen működő cégnél próbálunk elhelyezkedni. De akkor ez mégis mit jelent, – egy sima bölcsész diplomával nem jutunk messzebb a McDonald’s-nál? Feltétlenül szükséges egy második diploma a humán képzés mellé?

  Részletek