• Nyár, meló, fesztivál

  Pár nap és végleg kicsengetnek az idei tanévből, és lassan az utolsó vizsgáidat is leteszed. A hosszú bezártság után már biztosan nagyon vágysz egy kis szórakozásra, pihenésre, bulira.

  Részletek
 • 18 év alatt is találhatsz diákmunkát!

  Nem túlzás azt állítani, hogy diákként a lehető legegyszerűbb munkát találni. Még csak az se számít, hogy még nem töltötted be a 18. életéved, vagy éppen semmilyen munkatapasztalattal nem rendelkezel. 

  Részletek
 • Nem kaptam visszajelzést a jelentkezésemre – mi lehet a baj?

  Már rögtön az elején megválaszolnánk a címben szereplő kérdést: nincsen semmi probléma – éppen ellenkezőleg– a jelentkezésed feldolgozás alatt áll, és hamarosan mindenképpen adunk visszajelzést arról, hogy esélyes vagy-e a megpályázott diákmunkára vagy sem. Azért reméljük, ezen a ponton nem hagyod el ezt a cikket, hiszen összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban előforduló kérdéseket.

  Részletek
 • Meddig érvényes a diákigazolvány?

  Csak úgy vállalhatsz diákmunkát, ha jelenleg is rendelkezel nappali tagozatos jogviszonnyal, de nem gond, ha a vírushelyzet miatt nem tudtad felvenni az újabb matricákat a diákigazolványodra.

  Részletek
 • Így lehetsz szakmai tapasztalattal rendelkező pályakezdő

  Kiváló lehetőségeket találhatsz a Mind-Diáknál, hogy már diákéveid alatt gyakorlati tapasztalatot szerezz. Szakmai gyakornoki pozícióban elmélyíted az elméleti ismereteidet, kapcsolati tőkére teszel szert és pénzed is lesz.

  Részletek