• Mennyit kereshetsz 2022-ben?

  2022. január 1-től 19,5%-kal emelkednek a kötelező legkisebb keresetek, így a minimálbér ezzel bruttó 200 000 Ft-ra, a garantált bérminimum pedig 260 000 Ft-ra nő. Nézzük mit jelent ez heti, napi vagy órabérben – pontosan mennyit is fogsz ezentúl kézhez kapni?

  Részletek
 • Logisztikai diákmunkák, gyakornoki állások jó bérrel

  Nappalis diák vagy? Szabadidődhöz igazodó irodai és raktári diákmunkát kínálunk 1735-2257 Ft-os órabérrel logisztikai partnerünknél. Dolgozz annyit, amennyit keresni akarsz! Ezek olyan beosztású logisztikai munkák, amik mellett a suli és a buli is belefér :)

  Részletek
 • Újévi diákfogadalmak - 4 tipp hogy be is tudd tartani

  Legtöbbször azért nehéz betartani fogadalmakat, mert nincs reálisan megvalósítható, hosszabb távon is jól működő tervünk a megvalósításra, és ott a halogatás, a „majd, ha egyszer lesz elég időm, pénzem, türelmem stb.”. Ismerős, ugye? Kíváncsi vagy, hogy diákként 2022-ben mi hogyan segíthetünk, hogy elérd céljaid?

  Részletek
 • Meddig érvényes a diákigazolvány?

  A diákmunka vállalásához nappali tagozatos tanulói/hallgatói jogviszonyt igazoló diákigazolványra van szükség, de nem gond, ha a vírushelyzet miatt nem tudtad felvenni az újabb matricákat a diákigazolványodra.

  Részletek
 • Vegyél példát a Mikulásról!

  Húzós az év vége? Felgyűltek a teendők a munkában vagy még keresed azt az alkalmi lehetőséget, ami az ünnepek előtt beleférne az idődbe? Sok vizsgád van még és az ünnepi készülődéssel is kezdesz elúszni? Gondolj bele a Mikulás helyzetébe, akinek mindössze egy (!) nap áll a rendelkezésére, hogy ajándékot csempésszen az ország összes csizmájába!

  Részletek