• Így lehetsz szakmai tapasztalattal rendelkező pályakezdő

  Kiváló lehetőségeket találhatsz a Mind-Diáknál, hogy már diákéveid alatt gyakorlati tapasztalatot szerezz. Szakmai gyakornoki pozícióban elmélyíted az elméleti ismereteidet, kapcsolati tőkére teszel szert és pénzed is lesz.

  Részletek
 • Mennyit kereshetsz 2021-ben?

  2021-ben 4%-kal emelkednek a kötelező legkisebb keresetek, így a minimálbér ezzel bruttó 167 400 Ft-ra, a garantált bérminimum pedig 219 000 Ft-ra nő. Mit jelent ez heti-, napi- vagy órabérben? Pontosan mennyit is kapsz kézhez?

  Részletek
 • Újévi diákfogadalmak - 4 tipp hogy be is tudd tartani

  Legtöbbször azért, nehéz betartani fogadalmakat, mert nincs reálisan megvalósítható, hosszabb távon is jól működő tervünk a megvalósításra, valamint ott a halogatás, a „majd, ha egyszer lesz elég időm, pénzem, türelmem stb.”. Számodra is ismerős? Ha kíváncsi vagy, hogy diákként az új évben mi hogyan segíthetünk, hogy elérd céljaid, akkor most jól figyelj!

  Részletek
 • SMS-ben is kérhető a NAV-tól az adóbevallás-tervezet

  Tavaly a Mind-Diák Szövetkezettől kapott jövedelmed már adózott jövedelem, de erről kötelező adóbevallást is beadni. A NAV automatikusan elkészíti helyetted 2021-ben is a 2020-as jövedelmed alapján az adóbevallásod tervezetét, melyet március 15 után elektronikusan elérhetővé tesz az ügyfélkapun keresztül. De mi van, ha nincs ügyfélkapu regisztrációd?

  Részletek
 • Különös karácsony

  Mit adott nekünk a 2020-as év? Számos lehetetlennek tűnő kihívást, váratlan helyzetet a diákmunka-szervezésben, azonban egy tanulságot mindenképpen levonhatunk belőle: nincs az a nehézség, amin együtt, közös erővel ne tudnánk felülkerekedni

  Részletek