Adminisztrációs asszisztens műszaki területen

Szeretnél egy világhírű rendezvény részese lenni, nemzetközi kapcsolatokra szert tenni és külföldi egyetemistákkal angolul kommunikálni? Akkor jelentkezz!

Irodai*
Szentendre

Cégbemutató

Ha a fenti kérdésekre igennel válaszoltál, emellett  a social media felületekkel kelsz és fekszel, ha gyorsan megtanulsz kezelni online szerkesztő felületeket, nem okoz gondot megírni egy cikket, blogbejegyzést sem a közösségi média posztok mellett, ha gyorsan reagálsz váratlan helyzetekre, átlátod az összetett feladatokat és nem esel kétségbe tőlük, és persze, ha kreatív vagy, akkor jelentkezz csapatunkba és vegyél részt a Solar Decathlon Europe 2019 nemzetközi egyetemi házépítő verseny szervezésében, kommunikációjában!
Az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. (ÉMI Nonprofit Kft.) Magyarország legnagyobb komplex építő- és építőanyag ipari jóváhagyó, vizsgáló, ellenőrző, tanúsító, illetve szakértő és innovációs intézménye, több európai és nemzetközi szervezet tagja.
Ezúttal számukra keresünk diákot adminisztrációs asszisztens pozícióba.
 
Részletek a rendezvényről itt: www.sde2019.hu
 
Küldj egy rövid bemutatkozót, és írd meg nekünk röviden, mit vársz attól, hogy részt vehetsz egy világhírű esemény szervezésében és kommunikációs feladataiban ide: galajda.henrietta@minddiak.hu

Feladatok

 • Beérkező dokumentumok kezelése, nyomtatása
 • Dokumentum módosítások elvégzése
 • Adminisztráció

Elvárások

 • Nappali tagozatos tanulmányok folytatása
 • Önálló, precíz munkavégzés

Munkaidő: 

 • Heti 20 óra vállalása rugalmasan, feladatteljesítés helye: Szentendre
 • Azonnali kezdés, nyár végéig tartó munka

Amit kínálunk

 • Versenyképes bérezés
 • Rugalmas beosztás
 • Azonnali kezdés

Előnyök

 • Adminisztrációs területen szerzett tapasztalat

Jelentkezés

Töltsd ki a lenti űrlapot! Jelöld a profilodban a "ráérés" alatt, hogy mikor tudsz dolgozni. Ha kérdésed lenne, keress a lenti e-mail címemen.
 
Küldj egy rövid bemutatkozót, és írd meg nekünk röviden, mit vársz attól, hogy részt vehetsz egy világhírű esemény szervezésében és kommunikációs feladataiban ide: galajda.henrietta@minddiak.hu

Kapcsolattartó:

Galajda Henrietta
galajda.henrietta@minddiak.hu

Részletek:

SzakterületAsszisztencia/Adminisztráció
MunkakörAdminisztrációs asszisztens műszaki területen
Tervezett kezdés dátumaazonnali munkakezdés
Szükséges számítógépes ismeretekIrodai szoftver / MS Excel / Word (tapasztalt)

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, a Mind-Diáknál minden felhasználó kap írásos értesítést, aki a mailben küldött aktiváló linken visszaigazolta e-mail címét. Ellenőrizd a postafiókod! A kiválasztási folyamat átlagosan 2-3 hét.

A cégről, a munkavégzés helyéről, a feladatokról, betanításról telefonon vagy személyesen részletes tájékoztatást kapnak azok a jelentkezők, akik a feltöltött adatok alapján leginkább megfelelnek a munkakör követelményeinek. 

Igen, vállalhatsz, ez nem kizáró ok. Több szövetkezetben is tag lehetsz. A lényeg, hogy az elvállalt munka valóban férjen bele az időbeosztásodba.