12 órás nyári munka

Könnyen végezhető nyári fizikai munka, ahol két munkanapot mindig két szabadnap követ így a fél hónapod teljesen szabad.

Egyszerű*
Budapest, IX. kerület

Cégbemutató

Ezúttal IX. kerületi partnercégünk gyártó üzemébe keresünk diákokat nyári könnyű feladatok ellátására, jógamatracok csomagolására.

Szeretnél rugalmas műszakban pénzt keresni?

Rajtad áll, hogyan osztod be az idődet, mivel két munkanapot mindig két szabadnap követ majd, így a fél hónapod teljesen szabad és még a versenyképes fizetés is adott! Ezzel a pörgős, ám könnyű fizikai munkával hasznosan töltheted el a szabadidődet!

Sok dolgod van hétközben?

Nem probléma!  A változatos beosztás által a fél hónapod mindig teljesen szabad lesz, így nem kell az egész hetet a gyárban tölteni, fog jutni idő másra is!

Szóba jöhet munka hosszabb távra is?

Szerencsére van lehetőséged arra, hogy ha rájösssz, hogy ez a munka igazán Neked való, akkor akár suli mellett is folytasd.

Feladatok

  • Gépkiszolgálási feladatok ellátása
  • Sportmatracok csomagolása

Elvárások

  • 12 órás váltott múszakok vállalása 1 hónapig!
  • Fontos, hogy 18. életévet betöltött nappali tagozatos vagy passzív hallgatói jogviszonnyal rendelkező diák legyél!

Munkaidő

Folyamatos munkavégzés, váltakozó műszakokban. Két nap munkát mindig két szabadnap követ majd, így a hónapod fele teljesen szabad lesz!

  • Délelőtt: 06:00 - 18:00
  • Éjszaka: 18:00 - 06:00

Amit kínálunk

  • Elérhető átlagkereset: Bruttó 1500 Ft/óra
  • Váltakozó beosztásban végezhető könnyű munka, ahol a hónapod fele teljesen szabad
  • Fiatalos csapat, családias hangulat
  • Hozd a haverokat és dolgozzatok együtt!

Jelentkezés

Amennyiben szimpatikus neked a lehetőség, a lenti űrlap rövid kitöltése után jelentkezz az állásra! Kollégáink néhány munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot!

Kapcsolattartó:

Kállai Örs
kallai.ors@minddiak.hu

Részletek:

SzakterületTermelés/Gyártás
Munkakör12 órás nyári munka
Szükséges végzettségekÁltalános iskola

Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, a Mind-Diáknál minden felhasználó kap írásos értesítést, aki a mailben küldött aktiváló linken visszaigazolta e-mail címét. Ellenőrizd a postafiókod! A kiválasztási folyamat átlagosan 2-3 hét.

A cégről, a munkavégzés helyéről, a feladatokról, betanításról telefonon vagy személyesen részletes tájékoztatást kapnak azok a jelentkezők, akik a feltöltött adatok alapján leginkább megfelelnek a munkakör követelményeinek. 

Igen, vállalhatsz, ez nem kizáró ok. Több szövetkezetben is tag lehetsz. A lényeg, hogy az elvállalt munka valóban férjen bele az időbeosztásodba.