Többféle munkalehetőség közül válogathatsz:

Adminisztratív diákmunka

Fontos a számítógépes ismeret és irodai eszközök kezelésében való jártasság. Munkavégzés közben betekintést nyerhetsz az iparági folyamatokba és szakmailag is fejlődhetsz. Így hosszú távon is jó helyen tudhatod magad!

Ügyfélszolgálati feladatok (személyes és telefonos)

Jó a szöveged, szeretsz kapcsolatot teremteni? Érdeklődő vagy más emberek véleményével, szokásaival kapcsolatban? Rendszeresen használsz számítógépet, és nem ijedsz meg akkor sem, ha nem magyarul kell megszólalnod? Akkor ez a legmegfelelőbb munka a számodra. 

Könnyű fizikai diákmunka

Ha nem jársz fitneszbe, de szeretnéd formában tartani magad, ez a munka remek lehetőség! Erősíts és dolgozz egyszerre! Jellemzően logisztikai és kereskedelmi feladatokhoz kapcsolódó tevékenységeket bízunk Rád.

Betanított diákmunka

Ha szereted az állandóságot, és nem szereted megerőltetni az agyadat tanulás előtt vagy után, könnyen elsajátítható munkát kínálunk számodra. 

Promóciós, hostess feladatok

Szeretsz szem előtt lenni, sok emberrel találkozni? Úgy érzed, hogy személyes varázsod másokat is elbűvölne? Ne habozz, jelentkezz promóciós munkáinkra! 

Tolmácsolás, fordítás

Ha valamelyik idegen nyelven gyorsan pörög a nyelved, ha rutinosan és örömmel használod az adott idegen nyelvet, és beszereztél már egy nyelvvizsgát is, vállalj jó órabérért tolmácsolást, fordítást! 

Gyakornoki diákmunkák

Kifejezetten szakmai munkát támogató feladatok a legkülönbőzőbb területeken: logisztika, IT, marketing, értékesítés, HR, gyártás, pénzügy, műszaki területek stb. Akkor lehet nagyobb esélyed, ha szakirányú tanulmányokat folytatsz.

 

Jelentkezés módja

Az aktuális munkáink menüpont alatt kiszemelt diákmunkát fehasználói profilodba belépve tudod egy kattintással megpályázni. Az álláshirdetés szövegében külön jelöljük a jelentkezés ettől eltérő módját. Ha a diákmunkával kapcsolatban további információra van szükséged, az adott megyei képviseleteken tudsz érdeklődni. A megyei képviseletek elérhetőségeit megtatálod az Irodáink menüpont alatt.