179 találat

Szűrőfeltételek

Hoppá

Ez az álláshirdetés már nem érhető el.

Kérjük, böngészd át a legfrissebb diákmunka-lehetőségeket.

Titkársági asszisztens
Budapest IX.1800Ft/óra

Titkársági asszisztens

Alkalmi diákmunkát keresel és ráérsz a héten csütörtökön és pénteken? A titkárságon betekintést nyerhetsz a cég és az ügyvezető mindennapjaiba. Ha ráérsz, azonnal kezhetsz is, jelentkezz most!

Projektasszisztens
Budapest XI.1874Ft/óra

Projektasszisztens

Érdeklődsz az üzleti élet és a vezető nagyvállalatok iránt? Szeretnél betekintést nyerni a projektmenedzsment világába? Ebben a pozícióban lehetőséged lesz megismerni egy multinacionális vállalat folyamatait és közvetlenül hozzájárulni a projektben részvevők napi munkájának sikerességéhez. Csatlakozz Te is a Vodafone csapatába!

Vodafone
Műszaki értékesítő és tanácsadó
Budaörs1874Ft/óra

Műszaki értékesítő és tanácsadó

Magabiztos embernek tartod magad, aki minden szituációban feltalálja magát? Nem jössz zavarba akkor sem, ha ismeretleneket kell megszólítanod? Ha megkérnek, hogy értékesíts valamit, csak annyit kérdezel, mikorra? Ha a válaszod igen, ezt a pozíciót biztosan élvezni fogod!

Sony Europe B.V.
Műszaki értékesítő és tanácsadó
Budapest X.1882Ft/óra

Műszaki értékesítő és tanácsadó

Magabiztos ember vagy, aki minden szituációban feltalálja magát? Szeretnéd kamatoztatni közvetlen és nyitott személyiségedet szakmai háttértudással megfűszerezve? Ebben a pozícióban sokrétű tapasztalatot gyűjthetsz nem csak kommunikációs és kereskedelemi, de műszaki területen is! Ne habozz, jelentkezz egy szuper csapatba!

Sony Europe B.V.
Adatjavító
Budapest XVIII.2249Ft/óra

Adatjavító

Ráérsz heti 2-3 napot és szívesen dolgoznál egy fiatalos közösségben? Egyszerű adminisztratív diákmunkát kínálunk Ferihegyen, ahol 25 év alatt akár nettó 2249 Ft-ot is megkereshetsz óránként!

FedEx Magyarország
Mikrobiológiai gyakornok
Budapest X.1800Ft/óra

Mikrobiológiai gyakornok

Természettudományos területen folytatod tanulmányaidat, és szeretnél értékes szakmai tapasztalatokkal gazdagodni? Ha ráérsz heti 20-30 órában és szeretnél tapasztalatokat gyűjteni, akkor gyere és csatlakozz a Xellia csapatához!

Xellia Kft
MQA gyakornok
Budapest X.1900Ft/óra

MQA gyakornok

Szívesen dolgoznál egyetem mellett rugalmas beosztás szerint és érdekel a gyógyszeripar területe? Ha ráérsz heti 20 órában az egyetem mellett, akkor gyere és csatlakozz a Xellia csapatához!

Xellia Kft
Recepciós munkatárs
Budapest VII.1534Ft/óra

Recepciós munkatárs

Egy belváros szívében lévő népszerű egészségklub új diák munkatársa lehetsz, próbáld ki magad recepciósként és kamatoztasd az angol nyelvtudásod!

Go Active Egészségklub Kft.
EHS gyakornok
Budapest XVIII.

EHS gyakornok

Mérnöki tanulmányaid mellett szívesen belelátnál egy multinacionális, modern gyár munkavédelmi kulisszái mögé? Ha hasznos gyakorlati tudásra vágysz, tanulj a legjobbaktól, jelentkezz még ma.

CooperVision CL Kft.
Danish Speaking Purchasing Trainee
Budapest VI.2300Ft/óra

Danish Speaking Purchasing Trainee

This is your opportunity to join a global company in need of a talented student worker who is passionate about purchasing.
Grundfos Shared Services Kft
Raktáros
Budapest XXIII.1900Ft/óra

Raktáros

Egyszerű fizikai diákmunkát keresel? Ráérsz iskola mellett heti 2-3 napot és szeretnéd hasznosan tölteni? Ha a válaszod igen, akkor gyere és jelentkezz!

Ezüsthajó Kft.
Légi fuvarszervező gyakornok
Budapest IX.2566Ft/óra

Légi fuvarszervező gyakornok

Kereskedelem vagy logisztikai területen tanulsz és ráérsz heti 30 órában? Érdekel a fuvarszervezés világa és szeretnéd kipróbálni magad egy nemzetközi cégnél? Ha a válasz IGEN, akkor jelentkezz!

GEODIS Hungary Logistics Kft.
Oldalszám:1/15