A diákmunka sajátosságai

Évente átlagosan 150-180 ezer alkalmi munkát vállaló diák legalább háromnegyedét iskolaszövetkezeteken keresztül foglalkoztatják. Nappali tagozatos tanuló, hallgató tagjainkat munkaszerződéssel foglalkoztatjuk, garantáljuk az egészségre ártalmatlan munkakörnyezet és a munkavégzés biztonságát, levonjuk és befizetjük a költségvetésnek a jogszabályokban meghatározott adókat.

Két évtizedes működésünk alatt számos feladatkört ellátunk már ügyfeleinknél, a leggyakoribb diákmunkatípusokról itt olvashat. A diákmunka-szervezés folyamata jól szabályzott, minőségbiztosítási rendszerrel támogatott egységes színvonalú kiszolgálást eredményez minden iparágban és feladatkörben. Együttműködésünkben Önt számos garanciális elem is támogatja. Kattintson a linkekre a részletekért!

Mind a munkaadó, mind a diák, mind a társadalom szemszögéből számos előnye van annak, ha egy vállalkozás iskolaszövetkezet szervezésében biztosít munkát: ez a foglalkoztatási forma legális, biztonságos és minden szereplője számára diákmunka sajátosságairendkívül sok előnyt biztosít. Cége átmeneti, szezonális létszámigényét gyorsan, alacsony költségvetéssel oldjuk meg, miközben a rendszer "jó merítési alapot" jelent a későbbi pályakezdő pozíciók feltöltésénél. 

  • Szervezésében lényegesen rugalmasabb, könnyen mozgósítható, nagy létszámkapacitással rendelkezik 
  • A kor alapvető számítástechnikai és nyelvtudás elvárásainak megfelelő diákok állnak rendelkezésre 
  • Ezen foglalkoztatás adminisztratív kötelezettségei lényegesen egyszerűbbek a normál foglalkoztatóktól 
  • Vállalkozási díjakban jelentős megtakarítás jelentkezik 
 
Tudja meg Önöknél alkalmazható-e a diákszövetkezeti munka! Munkatársaink két napon belül kidolgozzák cégére szabott javaslatunkat.